Pirelli Tyre Nordic: Pirelli voitti BMW Groupin Innovation Award 2014 -palkinnon

nksocojmmgoqg569sb9k

Italialainen yritys palkittiin innovatiivisimpana toimittajana BMW Groupin “laatu” kategoriassa. Pirellille on myönnetty BMW Supplier Innovation Award 2014 -palkinto, jonka saksalainen moottorivalmistaja jakaa vuosittain innovatiivisimmille toimittajilleen. Italialainen rengasvalmistaja palkittiin ”paras laatuinnovaatio” -palkinnolla Amsterdamissa eilen pidetyssä juhlatilaisuudessa. Palkinto myönnettiin Real Dynamic Curing -tekniikasta, jota käytetään renkaan vulkanointiprosessissa. Tämän tekniikan avulla, jota käytetään kaikissa Pirellin tehtaissa, pystytään laskemaan jokaisen renkaan optimaalinen vulkanointiaste käyttämällä lämpösensoreita. Vulkanointi, jossa renkaan ominaisuuksia vahvistetaan lämmöllä, on renkaan valmistusprosessin viimeinen vaihe ja määräävä tekijä valmiin tuotteen laadussa. Palkinnon vastaanotti Pirellin Teknisen yksikön johtaja Maurizio Boiocchi.

Pirelli on myös määrällisesti yksi BMW:n avaintoimittajista maailmanlaajuisesti. Niillä alueilla, joilla premium- ja huippumalleja useasti myydään kuten Brasiliassa, Kiinasssa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, sijaitsevat tutkimuskeskukset ja tuotantolaitokset, joiden ansiosta Pirelli pystyy kehittämään BMW malleihin täydellisesti sopivia renkaita kaikkialla maailmassa.

Pirelli valmistaa tiiviissä yhteistyössä BMW:n insinöörien kanssa etenkin mittatilaustyönä tehtyjä, nimenomaan tiettyyn malliin suunniteltuja run-flat renkaita. Nämä renkaat voi tunnistaa erityisestä tähtimerkinnästä renkaan ulkokehällä, joka osoittaa, että renkaat ovat erityisvalmisteisia.

Lopputuloksena on parempaa turvallisuutta ja maksimoitua ajoneuvon ohjattavuutta

Pirellin rengas on hyväksytty ensiasennusrenkaaksi yli 200:aan BMW Groupin malliin, rengaskoot 16-21 tuumaa. Pirellin renkailla varustettujen automallien luettelo on pitkä sisältäen SUV-autot kuten X1, X3, X5 ja X6 sekä 1-sarja, 2-sarja, 2-sarjan Active Tourer, 3-sarja, 3-sarjan GT, 4-sarja, 5-sarja, 6-sarjan Grand Coupé ja 7-sarja. Mukana on myös MINI Paceman ja Countryman –maasturit.