Arvovaltainen palkinto Nissan Safety Shield -teknologialle

safety_shield

  • Arvostettu brittiläinen lehti antaa Safety Award -palkinnon Nissanin turvallisuusteknologialle
  • Tuomaristo antoi tunnustusta Nissanin massamarkkinoiden autoturvallisuusjärjestelmien kehitystyölle
  • Järjestelmän saa nykyisin seuraaviin menestysmalleihin: Note, Juke, Qashqai ja X-Trail, sekä pian lanseerattavaan Pulsariin

Nissanin Safety Shield -teknologiajärjestelmä voitti Safety Award -luokan Auto Express -lehden jokavuotisessa palkintoseremoniassa Lontoossa. Safety Shield -teknologioiden antama kattava turva teki vaikutuksen Britannian suurimman autolehden tuomaristoon ja he kiittelivät tapaa, jolla Nissan on tuonut premiumluokan autojen turvallisuusstandardeja massamarkkinoille.

Nissanin innovatiivisen Safety Shield -järjestelmän saa Nissan Noteen, Jukeen, Qashqaihin, X-Trailiin ja tulevaan Pulsariin. Sen sisältämät seitsemän teknologiaa ovat luoneet uudet standardit järjestelmille, jotka estävät auto-onnettomuuksia ja suojelevat massamarkkina-autojen käyttäjiä. Nämä edistyneet teknologiat ovat: kuljettajan vireystilan valvonta, liikennemerkkien havainnointi, peräänajovaroitin automaattisella hätäjarrutustoiminnolla, kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, liikkuvien kohteiden tunnistus ja automaattinen ajovalojen säätöjärjestelmä.

Lontoon Connaught Roomsissa pidetyssä seremoniassa palkinnot luovutti Auto Express -lehden päätoimittaja Steve Fowler, joka sanoi: “Nissanin Safety Shield -teknologiat tuovat varmuutta uuden auton ostajille. Ominaisuudet, jotka olivat aikaisemmin saatavilla vain premiumluokan autoihin, on nyt tuotu älykkäällä tavalla edullisemman luokan autoihin.”

Safety Shieldin ykköspalkinnon lisäksi upouusi Nissan Qashqai sai kehuja yleisestä laadukkuudestaan ja pitkästä listasta edistynyttä teknologiaa ja turvallisuusominaisuuksia sekä Best Crossover -kunniamaininnan.

Andy Palmer, Nissanin Chief Planning Officer, sanoi: “Nissan on perinteisesti tuonut premiumluokan autojen ominaisuuksia massamarkkinoille. Uskomme tämän olevan erityisen tärkeää etenkin, kun kyseessä on turvallisuus. Olenkin ilahtunut, että Auto Express antaa tunnustusta työllemme. Safety Shield on tärkeä askel kohti Nissanin tavoitetta estää teknologioiden avulla kuolemat auto-onnettomuuksissa.”