LAAKKOSELLA KUVATTU UUSI AUTOALAN TOSI-TV-SARJA ALKAA SUNNUNTAINA

saarinen_voutilainen

Suomen suurin autojen vähittäismyyntiketju Laakkonen lähtee rohkeasti tekemään autoalaa tutuksi TV-katsojille. Sunnuntaina 26.4. klo 18.00 alkaa Laakkosen ja Kutosen yhteistyössä suunnittelema ja toteuttama tosielämän TV-sarja Autokauppiaat.

Sarjan puolen tunnin mittaiset jaksot on kuvattu Laakkosen liikkeissä eri puolilla Suomea ja niiden päähenkilöinä esiintyy kuusi Laakkosella työskentelevää autoalan ammattilaista, jotka edustavat monipuolisesti autokaupan eri ammatti- ja palvelutehtäviä.

Sarjan tavoitteena on murtaa autokauppaan liittyviä myyttejä esittelemällä alalla toimivia naisia, autokaupan toimintatapoja sekä teknistä osaamista, jota alan ammattilaisilta edellytetään.

Sarjan eri jaksoissa tutustutaan päähenkilöiden työpäivään ja -ympäristöön. Katsojilla on tilaisuus kurkistaa kulissien taakse ja nähdä, mitä kaikkea hyvään palveluun sitoutuneet ammattilaiset tekevät. Asiakaskohtaamiset ovat vain jäävuoren huippu.

Autokauppiaat-sarja on täysin kotimainen tuotanto ja se on kuvattu lopputalven aikana. Sarjaa esitetään TV-kanava Kutosella sunnuntaisin. Sarjaan ja sen päähenkilöihin voi tutustua lähemmin Laakkosen ja Kutosen verkkosivuilla www.laakkonen.fi ja www.kutonen.fi.