Taksiliitto: Suomen suosituin taksisovellus Valopilkku Riihimäelle ja Hyvinkäälle!

12710843_1230654486948712_5950332111545596809_o

Suomen suosituin kotimainen taksisovellus Valopilkku on avattu Hyvinkäällä ja Riihimäellä 65 taksin voimin. Taksin voi tilata nyt sovelluksella ilmaiseksi, nopeasti ja helposti. Valopilkulla on jo yli 60 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja sillä tilataan yli 50 000 taksimatkaa kuukausittain. Sovellus toimii jo yli 140 paikkakunnalla kattaen yli 5500 taksia ja vajaat 4 miljoonaa kuluttajaa. 

Valopilkku on siirtänyt käytännössä koko suomalaisen taksijärjestelmän asiakkaan älypuhelimeen. Sovellus paikantaa asiakkaan itsenäisesti ja ilmoittaa asiakkaalle taksin arvioidun saapumisajan sekä taksin katolla olevan keltaisen valon kupunumeron. Lisäksi sovellus ilmoittaa asiakkaalle push-viestillä auton saapumisen. Valopilkulla asiakas voi antaa myös välittömän palautteen taksipalvelusta 1-5 tähdellä ja tekstitse.

Valopilkku täydentää entisestään taksin eri tilaustapamahdollisuuksia. Taksin voi tilata edelleen puhelimitse soittamalla, tolpalle ja taksiasemalle kävelemällä sekä niin sanotusti lennosta ottamalla. Myös tekstiviestitilaukset ja paikalliset älypuhelinsovellukset toimivat osassa Suomea.

Valopilkku on ”sinivalkoinen sovellus”, joka on Suomen Taksiliiton 100-prosenttisesti omistaman Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja järjestäytyneiden tilausvälitysyhtiöiden yhteisponnistus. Sovelluksen teknisestä toteutuksesta ja suunnittelusta vastaavat kotimaiset yritykset Taiste ja Blind Angle Software. Sovellus on osa taksialan digitalisaatiota.

Sovelluksen kautta annetun palautteen keskiarvo noin 23 000 palautteesta on taksipalvelusta 4,5/5 tähteä – yli 2/3 osaa täydet viisi tähteä. Valopilkkua kehitetäänkin jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Sovelluksen voi ladata helpoiten www.valopilkkutaksi.fi –sivustolta ja Google Play, Windows Phone ja App Store –sovelluskaupoista. Valopilkku toimii iPhonella, Androidilla ja Windows Phonella (versio 8 tai uudempi).

Keskustelua sovelluksesta käydään Twitterissä #valopilkku ja Taksiliiton Facebook-sivuilla. Youtube-videon voi katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=_BmdzgBwIb8

Valopilkku jatkaa laajenemistaan alkuvuoden 2016 aikana valtakunnalliseksi.

Lisätiedot Valopilkusta: www.valopilkkutaksi.fi