Vianor vahvistaa toimintaansa Kymenlaaksossa: Haminaan ja Kotkaan uusia myyntipisteitä

pgcirig7aygrcu5eclst

Vianor Oy on hankkinut kokonaisuudessaan kotkalaisen Öljyhetki Oy:n ja haminalaisen Kymen Rengaskeskus Oy:n osakekannat. Kaupan myötä kaksi tällä hetkellä Rengascenter-ketjun alla toimivaa Kotkassa sijaitsevaa toimipaikkaa sekä yksi Haminassa toimiva siirtyvät Vianorin väreihin huhtikuun 2016 aikana.

Osakekaupalla hankitut kolme uutta myyntipistettä vahvistavat ja täydentävät Vianorin palveluita sekä osaamista Kymenlaakson alueella. Öljyhetki Oy:n Kotkassa sijaitsevista kahdesta toimipaikasta toinen on vahva toimija raskaiden renkaiden myynnissä ja palveluissa, ja toinen on erikoistunut öljynvaihtoihin sekä henkilöauto- ja pakettiautorenkaisiin. Kymen Rengaskeskus Oy:n toimipaikka Haminassa tarjoaa kaikki rengaspalvelut saman katon alla. Molempien yritysten nykyinen henkilöstö jää työskentelemään myyntipisteisiin myös osakekaupan jälkeen.

Yritykset ovat alueellaan vakiintuneita toimijoita. Öljyhetki Oy on perustettu vuonna 1985 ja Kymen Rengaskeskus Oy vuonna 1996. Uusien myyntipisteiden mukana Vianor hankkii siis vuosikymmenten aikana kertyneen rengasalan vahvan kokemuksen ja paikallistuntemuksen.

– Öljyhetki Oy on tunnettu erityisesti raskaiden renkaiden palveluistaan. Vianor aikoo säilyttää tämän osaamisen ja yhteistyön asiakkaiden kanssa myös jatkossa, sillä se on sitä toimintaa, jota meiltä on Kotkan ja Haminan alueella tähän asti puuttunut. Osakekaupan jälkeen meillä on alueella yhteensä neljä myyntipistettä, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki palvelut ja renkaat henkilöautoista raskaisiin ajoneuvoihin, lupaa Vianor Oy:n toimitusjohtaja Teemu Tuuri. – Olen erittäin tyytyväinen kauppaan, hän jatkaa.