LAAKKONEN TUO OMAN ROMUTUSPALKKION VAIHTOAUTOIHIN

laakkonen-autokonserni

Valtion tukema romutuspalkkiokokeilu uusien autojen kaupassa oli suuri menestys viime vuonna. Nyt Laakkonen toteuttaa itsenäisesti oman romutuspalkkio-kampanjan vaihtoautoille. Kampanja kestää kuukauden  27.6.-27.7.  ja hyvien tulosten myötä se saatetaan toteuttaa uudelleenkin. 

Suomessa ajetaan ylivoimaisesti vanhimmilla autoilla Euroopassa. Autojemme keski-ikä on tällä hetkellä jo 11,3 vuotta ja mitkään merkit eivät osoita autokantamme ikärakenteen nuorentuvan lähitulevaisuudessa.

– Laakkonen haluaa tarjota suomalaisille parempia, turvallisempia ja vähäpäästöisempiä autoja sekä vaikuttaa näin liikenteen päästöjen vähenemiseen ja ympäristön siistiytymiseen. Valtion tukema romutuspalkkiokokeilu osoittautui menestykseksi ja siihen varatut rahat käytettiin ennätysajassa uusien autojen kaupassa. Nyt toteutamme itsenäisesti samanlaisen kampanjan vaihtoautoille, sanoo Laakkosen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

– Maassamme on satojatuhansia unohdettuja romutuskuntoisia autoja, jotka olisi hyvä saada kierrätykseen. Uudehko, huollettu auto on myös merkittävä turvallisuustekijä liikenteessä. Vanhat autot eivät ole järin turvallisia rakenteensa eivätkä turvavarustuksensa puolesta. Usein vanhojen autojen ylläpito on myös laiminlyöty tekemällä vain pakolliset korjaukset ja autosta on päässyt syntymään tikittävä aikapommi.

Laakkosen 1 000 euron romutuspalkkio myönnetään jokaiseen 2010 jälkeen rekisteröityyn käytettyyn henkilöautoon, kun asiakas on ensin romuttanut omistamansa yli 10 vuotta vanhan henkilöauton. Asiakas saa palkkion romutustodistusta vastaan.

Romutuspalkkion rinnalle tarjoamme vaihtoehdon myös niille autonomistajille, jotka haluavat vaihtaa nykyisen hyvässä käyttökunnossa olevan autonsa vähäpäästöisempään käytettyyn henkilöautoon. Tuemme myös tätä vaihtokauppaa 1000 euron lisähyvityksellä.

– Valikoimassamme on yli 3000 laadukasta vaihtoautoa. Autoista suurin osa on 2010 jälkeen rekisteröityjä ja hyödynnettävissä romutuskampanjassamme. Kaikki vaihtoautomme ovat myös läpikäyneet 95 kohdan kuntotarkastuksen, jonka jälkeen ne on huollettu asianmukaisesti, toteaa Tero Panhelainen.

Laakkosen Romutuspalkkio tarjoaa hyvän tilaisuuden uudemman ja turvallisemman vaihtoauton ostoon. Valikoimaan voi helpoiten tutustua Laakkosen verkkosivuilla.

– Kokeilemme romutuspalkkiota ensi alkuun nyt kuukauden ajan. Mikäli tämä menee hyvin, meillä ei ole mitään estettä sille, että Romutuspalkkio nähdään jatkossakin Laakkosen liikkeissä, sanoo Tero Panhelainen.