Rengasmaailma on nyt BestDrive Finland

VanContact 100

  • Continental Rengas Oy:n tytäryhtiö Rengasmaailma Oy muuttuu maaliskuun alusta BestDrive Finland Oy:ksi.
  • Autoilijoille tuttu Rengasmarket-vähittäismyyntiketju palvelee asiakkaita nimenmuutoksen jälkeen tuttuun tapaan.
  • Continentalin kansainvälinen BestDrive-brändi tarjoaa asiakkaille entistä laajempaa palvelua rengastuotteista huoltoon.

Continental-renkaiden vähittäismyyntiä jo vuodesta 1997 harjoittanut tytäryhtiö Rengasmaailma Oy on maaliskuun alusta BestDrive Finland Oy. Muutos alkaa näkyä ja kuulua vahvasti maaliskuun puolivälistä lähtien sosiaalisesta mediasta radioon ja ulkomainontaan. Asiakkaita lähestytään muutoksen myötä myös henkilökohtaisesti.

”Siirrymme nyt Continentalin kansainväliseen BestDrive-perheeseen. On hienoa päästä rakentamaan ihan uutta brändia Suomeen jo olemassa olevan vahvan perustan päälle. Odotukset ovat korkealla”, toimitusjohtaja Sami Horto sanoo.

Uusi ilme, uusi BestDrive-kesärengas

BestDrive tuo tullessaan entistä laajemman ja kokonaisvaltaisemman konseptin renkaista autohuoltoihin ja liikkuvaan maailmaan.

”Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki palvelut saman katon alta luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meillä asiakas on hyvissä käsissä. Asiakastyytyväisyytemme on nyt 4.75/5, mutta pyrimme pistämään aina paremmaksi”, Horto toteaa.

Liikkeiden nimet muuttuvat linjakkaasti brändin mukaan: esimerkiksi entinen Rengasmaailma Konala on nyt BestDrive Konala. Uusi ilme ei jää huomaamatta, sillä uuden BestDrive-brändin mukaiset liiketilat pohjaavat Continentalin näyttävään oranssimustaan värimaailmaan.

Autoilijoille uudistus tuo maaliskuussa mukanaan myös mukavan uutuuden, Continentalin BestDrive-kesärenkaan. Vahvan kilometrituloksen omaava uutuus kestää kulutusta ja sopii erityisen hyvin paljon ajaville autoilijoille.

Rengasmarket jatkaa tuttuun tapaan

Continentalin vuonna 2006 perustama kotimainen vähittäismyyntiketju Rengasmarket jatkaa muutoksen myötä tuttuun tapaan. Myös Rengasmarketin ilmettä kehitetään vähitellen Continentalin värimaailman näköiseksi ja mukaiseksi.

”Uuden nimen saaneella BestDrive Finland -tytäryhtiöllämme ja Rengasmarketilla on paljon synergiaa, joka nyt vain vahvistuu entisestään. Rengasmarket-jäsenliikkeillä on erittäin vankka jalansija kautta maan, joten tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa”, Continental Rengas Oy:n markkinointipäällikkö Marko Pursiainen toteaa.