Ford Focus RS saa maailman ensiesittelynsä ja Ford GT Euroopan ensiesittelynsä Geneven autonäyttelyssä

vcc2mwnszgy5w1e3yudn

  • Ford esittelee täysin uuden Focus RS:n ja Ford GT:n Geneven autonäyttelyssä
  • Jim Farley (Ford Motor Company Executive Vice President and President Europe, Middle East and Africa) ja Raj Nair (Group Vice President, Global Product Development) isännöivät Fordin mediakonferenssia 3.3.2015 klo 11.30 (10.30 CET) Fordin osastolla

HELSINKI, 24.2.2015 Ford esittelee ensimmäistä kertaa autonäyttelyssä täysin uuden suorituskykyisen Focus RS:n. Eurooppalaisen ensiesittelynsä Genevessä saa myös täysin uusi superauto Ford GT.

Ford esittelee näyttelyssä koko Ford Performance –mallistonsa, johon kuuluvat Eurooppalaisittain myös Focus ST, Focus ST diesel ja Fiesta ST. Suuren kiinnostuksen kohteena tulevat olemaan myös Ford Mustangin Fastback ja Convertible –mallit.

Jim Farley (Ford Motor Company Executive Vice President and President Europe, Middle East and Africa) ja Raj Nair (Group Vice President, Global Product Development) isännöivät Fordin mediakonferenssia 3.3.2015 klo 11.30 (10.30 CET) Fordin standillä hallissa 5, PalExpo, Geneve.

Toisena mediapäivänä Ford Performance –mallisto saa seurakseen urheilulliset, dynaamiset ja huippuvarustellut täysin uuden Ford Edgen, Kugan ja EcoSportin. Esillä ovat myös juuri ensiesittelynsä markkinoilla saaneet täysin uusi Mondeo ja uusi Focus sekä vielä ennen kesää markkinoille tuleva täysin uusi S-MAX.