Autokorjaamojen kaveri AutoJerry.fi sai 150.000€ siemenrahaa kasvuun

7f0b3a75-fa6c-4ada-8bee-b2e396e2e0ae

Oululainen AutoJerry Oy on saanut siemenrahaa yhteensä 150 000 euroa pääomasijoittajilta. Suurimman sijoituksen tehnytEero Vallström kertoo päätöksestään: ”Sijoitin AutoJerryyn, koska koen palvelumallin kiehtovaksi ja luotan vahvaan yrittäjähenkiseen tiimiin”. Harri Lilja, AutoJerryn hallituksen puheenjohtaja toteaa ”Eeron kaltainen kokenut hallitusammattilainen täydentää loistavasti AutoJerryn tarmokasta tiimiä”.

Sijoittajien mukaantuloon vaikutti oleellisesti AutoJerryn tuoma selkeä lisäarvo, josta sekä auton omistajat että autokorjaamot hyötyvät. AutoJerry-palvelussa ajoneuvon omistaja löytää hinta-laatusuhteeltaan sopivimman huoltoliikkeen juuri hänelle kohdistettujen tarjousten perusteella. Korjaamot puolestaan saavat uusia asiakkaita, joita he eivät olisi ilman AutoJerryä tavoittaneet. AutoJerry-palvelusta onkin tullut usean korjaamokumppanin paras markkinointikanava.

Kesäkuussa 2014 toimintansa aloittaneessa AutoJerry.fi-palvelussa on mukana 566 autokorjaamoa ja palvelu välittää korjaamoiden tarjouksia autoilijoille yli miljoonalla eurolla kuukaudessa.

AutoJerry suunnittelee käyttävänsä sijoitetut rahat markkinointiin ja palvelun kehittämiseen. Tavoitteena on välittää yli 100 000 huoltotarjouspyyntöä seuraavan kahden vuoden aikana.

Lisätietoja:

AutoJerry Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt AutoJerry.fi-palvelun ajoneuvon omistajille ja autokorjaamoyrittäjille. Palvelussa autoilija pyytää tarjouksen alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa. Yrityksellä on jo yli 550 autokorjaamo-kumppania Suomessa, aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.