Veho Autotalot aloittaa Peugeot-myynnin Herttoniemessä

812b4737cfd5b018_800x800ar

Maan Auto Oy on solminut Peugeot- myyntiä ja huoltoa koskevan sopimuksen Veho Autotalojen kanssa. Sopimuksen mukaan Veho Autotalot aloittaa uutena täyden palvelun Peugeot-jälleenmyyjänä Helsingin Herttoniemessä.

–          Peugeotin mallisto on uudistunut lähes kokonaan kolmen viimeksi kuluneen vuoden aikana. Tuleva syksynä tullaan esittelemään täysi uusi Peugeot 3008, joka tulee varmasti kasvattamaan asiakkaiden mielenkiintoa koko Peugeot-mallistoa kohtaan. Viime vuonna Peugeot on Suomen vähäpäästöisin automerkki kahdenkymmenen eniten rekisteröidyn automerkin joukossa, joka tuo hyvät eväät markkinaosuutemme kasvattamiseen, sanoo Maan Auto Oy:n myyntijohtaja Omar Boughzou.

becf15bad48e0544_800x800ar

–         Peugeotin siirtyminen Veho Autotaloille Herttoniemessä avaa loistavia mahdollisuuksia yritysautotarjonnassamme. Peugeotin vähäpäästöiset moottorit ja laaja mallisto avaa meille uusia mahdollisuuksia palvella yritysautokäyttäjiä yhä laajemmalla rintamalla, sanoo Veho Autotalojen vähittäiskaupan automyynnistä vastaava myyntijohtaja Mikko Vesala.

Veho Autotalot toimivat Herttoniemessä osoitteessa Mekaanikonkatu 14, Helsinki. Liikkeessä toimii myös Citroën-, Honda-, Mercedes-Benz- ja smart – myynti. Huolto- ja varaosa-asioissa Herttoniemi palvelee Citroën-, Honda-, Mercedes-Benz- sekä Peugeot-asiakkaita.