Uusi Ford-jälleenmyyjä Kotkaan

2017 CES - Ford offers Amazon Alexa

Oy Ford Ab ja Ympäristön Auto Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen koskien Kotkan talousalueen Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myyntiä sekä huoltopalveluita. Toiminta käynnistyy mahdollisimman nopeasti Etelä-Kymen Auton yhteydessä Kotkassa. Samalla Vauhti-Vaunu Oy:n Ford-liiketoiminta paikkakunnalla lakkaa.

Ympäristön Auto Oy on toiminut pitkään valtuutettuna Ford henkilö- ja hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltoliikkeenä Kouvolan alueella. Eteläiseen Kymenlaaksoon laajentuvan Ford-liiketoiminnan myötä yritys tulee rekrytoimaan uusia työntekijöitä ja panostamaan laajentuvan toiminnan vaatimuksia vastaaviin investointeihin.

”On hienoa, että tämän sopimuksen myötä Ford-liiketoiminta jatkuu Kotkan alueella ilman suurempia viiveitä ja asiakkaamme saavat edelleen kaikki Ford-palvelut paikkakunnalta,” toteaa Hannu Pärssinen, toimitusjohtaja, Oy Ford Ab.