BMW Group Suomi: MINI esittelee kaksi uutuutta Frankfurtin autonäyttelyssä 2017

t8igoygnvpandpimfymk

MINI John Cooper Works GP Concept

MINIllä on Frankfurtin autonäyttelyssä kaksi maailmanensi-iltaa: MINI John Cooper Works GP Concept ja MINI Electric Concept.

MINI John Cooper Works GP Concept

Luvassa on esimakua tulevasta erittäin dynaamisesta tuotantomallista. Frankfurtissa ensiesiintymisensä saavalle MINI John Cooper Works GP Conceptille perustuva malli yhdistää kilparataominaisuudet MINImäisen hauskaan päivittäiseen ajamiseen.

Sekä ulkopuolen muotoilu että sisätilojen äärimmäisen urheilullinen tyyli alleviivaavat konseptin dynaamista luonnetta. Hiilikuitulujitettu muovi (CFRP) ja muut kevyet materiaalit sekä turbomoottori takaavat aidon MINI John Cooper Works -kokemuksen myös radalla.

MINI Electric Concept

MINI Electric Concept avaa näkymän tulevaisuuden urbaaniin liikkumiseen säilyttäen ikonisen MINI-muotoilun ja mikroautomaisen ajotuntuman. MINI-sähköauto tulee tuotantoon vuonna 2019.

Herkästi reagoiva voimalinja, täydellinen alusta ja aerodynaamiset yksityiskohdat takaavat aidon MINI-kokemuksen nollapäästöillä. Litiumioni-akut varmistavat maksimaalisen toimintasäteen.

MINI_E_Concept_5

MINI E Concept

MINI Electric Conceptin aerodynaamisissa upotuksissa ja ilmanohjaimissa on käytetty 3D-tulostusta. Tämä korostaa konseptin keveyttä, ja tuo samalla esille 3D-tulostuksen mahdollisuuksia käytännöllisten elementtien muotoilussa.

MINI-sähköauto tulee tuotantoon vuonna 2019.

Pienten autojen segmentin kolmikko

Uutuusmallien lisäksi esillä on MINIn viimeisimmät tulkinnat 3- ja 5-ovisista sekä avomallisista klassikoista. Ensimmäinen MINI Cooper esiteltiin konseptimallina juuri Frankfurtissa 20 vuotta sitten.

Nyt 3- ja 5-ovisiin MINI-autoihin on tarjolla neljä bensiini- ja kolme dieselmoottoria. MINI Cabrioon voi valita moottorin kolmesta bensiini- ja kahdesta dieselvaihtoehdosta.

Huippu-urheilulliset John Cooper Works -mallit

Moottoriurheilulle omistautuneet MINI John Cooper Works -mallit ovat myös esillä Frankfurtin autonäyttelyssä.

Pienten autojen premium-luokan malliesimerkit MINI John Cooper Works ja MINI John Cooper Works Cabrio saavat lähtöviivalle viereensä MINI John Cooper Works Clubmanin ja MINI John Cooper Works Countrymanin. Näistä jälkimmäiset on varustettu ALL4-nelivedolla.

MINIt ovat esillä Frankfurtin autonäyttelyssä 12.–24.9.2017 hallissa 11.