Turku-Helsinki-välillä liikutaan julkisilla pian peräti puolen tunnin välein

bafaf8360f52f2e2_800x800ar

  • OnniBus.comin F1- ja F8-reitit alkavat liikennöidä puolen tunnin välein
  • Yhtiön F1-reitti pysähtyy Espoon Keilaniemessä tietyillä vuoroilla
  • Muutokset astuvat voimaan 9.10.2017.

Liikkuminen jouhevoituu Turku-Helsinki-välillä entisestään. Varsinais-Suomen ELY-keskus on hyväksynyt OnniBus.comin hakemuksen lisätä vuoroja Turku-Helsinki-välillä siten, että liikennöinti on mahdollista puolen tunnin välein. OnniBus.comista tulee samalla Turku-Helsinki-väliä tiheimmin operoiva liikennöitsijä jopa 26 päivittäisellä vuorollaan, kun esimerkiksi päivittäisiä junavuoroja on 14. Samalla yhtiö luopuu Turussa Caribian pysäkistä, jotta kaikki lähtisivät jatkossa samasta paikasta eli Turun linja-autoasemalta. Yhtiö haki lupaa liikennöidä puolen tunnin välein myös Aurakadun pysäkille, mutta Turun kaupunki ei hyväksynyt hakemusta näin tiheälle vuorovälille.

Samalla yhtiö julkistaa, että sen F1-linja pysähtyy jatkossa ruuhkapiikkien yhteydessä Espoossa Keilaniemessä, metropysäkin vieressä.

”Turku-Helsinki on matkustajamäärältään mitattuna Suomen vilkkain reitti. Työmatkalaisia liikkuu tällä välillä merkittävissä määrin. Haluamme antaa heille vaihtoehtoja liikkumiseen ja arjen hallintaan lisävuorotarjonnallamme. Paljon kysyttyä Espoon Keilaniemen pysäkki tavoittaa laajan asiakaskunnan, etenkin kun Länsimetro avataan”, OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala toteaa.

Samalla yhtiö julkistaa, että sen F1-linja pysähtyy jatkossa ruuhkapiikkien yhteydessä Espoossa Keilaniemessä, metropysäkin vieressä. Matka-aika Turun yliopistolta Keilaniemeen on 1 h 55 min.

Yhtiö lisäsi myyntiin verkkokauppaansa heti lupien varmistuttua kysytyt Turku-Helsinki matkat ja myynnissä on nyt 3000 kpl lippuja hintaan 1€+1€ varausmaksu 7.1.2018 asti.