Range Rover Velar valittiin maailman kauneimmaksi autoksi

rr_velar_18my_wcdoty_280318_02

Range Rover Velar on valittu kauneimmin muotoilluksi ajoneuvoksi maan päällä 2018 World Car Awards -tapahtumassa, jossa se palkittiin arvostetulla World Car Design of the Year –palkinnoilla. Voitto julkistettiin tänään New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä.

Viime vuonna Jaguar F-PACE sai tuplavoiton 2017 World Car Awards -tapahtumassa, jossa se palkittiin arvostetulla World Car of Year sekä World Car Design of the Year –palkinnoilla.

Range Roverin tarina alkoi alkuperäisistä Velar-prototyypeistä vuonna 1969. Range Rover Velar on ajattoman muotoilun edelläkävijä. Range Roverin muotokielestä tutut kelluvan vaikutelman antava katto ja selväpiirteinen vyötärölinja yhdistyvät itsevarmuutta ja persoonallisuutta uhkuvaan vaatimattomuuteen. Vaikutelmaa lisäävät ulkopintojen saumaton muotoilu ja yksityiskohdat aina takapuskurin pelkistettyihin, kapeneviin linjoihin asti.

Urheilullinen ajoasento, InControl Touch Pro järjestelmän kaksi 10-tuumaista teräväpiirtokosketusnäyttöä sekä erilliset, säädettävät kyynärnojat ja tunnelmavalaistus muiden muassa ovat tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät ajokokemuksesta viimeistellyn ja nykyaikaisen.

Velar on suunniteltu täyttämään Range Rover Evoque- ja Range Rover Sport -mallien välinen paikka