Auto-Kehä valittu Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi

Auto-Kehä Karkkila on valittu sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi. Suomen parhaaksi Nissan-myyjäksi valittiin Juha Mäenpää Autokeskus Raisiosta.

Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen Pohjoismaiden ja Baltian menestyksekkäimmät jälleenmyyjät Nissan Drive -gaalassa Kööpenhaminassa. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua.

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila, joka on palkittu menestyksestään aiemminkin, jopa Japanissa asti. Auto-Kehä Karkkila valittiin myös koko Nissan Nordic Europen eli Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi jälleenmyyjäksi. Suomen parhaaksi pakettiautojälleenmyyjäksi valittiin Käyttöauto Oy, Seinäjoki.

“Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen palkittujen jälleenmyyjien joukossa ja on todellakin ansainnut tittelinsä sekä Suomen että koko Nissan Nordic Europen parhaana Nissan-jälleenmyyjänä. Heillä on pitkä historia Nissanin jälleenmyyjänä ja erittäin vahva markkina-asema alueellaan. Auto-Kehän ehdottomia vahvuuksia ovat omistautuminen, tuloshakuisuus, asiakaslähtöisyys ja sitoutunut henkilökunta. Lisäksi Auto-Kehällä on innovatiivinen ja pitkäjänteinen ote kaikkeen toimintaan ja taito olla askeleen edellä kilpailijoitaan”, sanoo Nissan Nordic Europen toimitusjohtaja Jacek Gorski.

“Auto-Kehän 55-vuotisesta historiasta olemme edustaneet Nissania viimeiset 35 vuotta. Olemme onnistuneet kuluneiden vuosien aikana saamaan useita palkintoja esimerkiksi asiakastyytyväisyydestä. Nyt saamamme palkinto on kuitenkin ylitse muiden, koska siitä kilpailivat seitsemän maan jälleenmyyjät”, sanoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Olli Liljegren. “Haluan kiittää koko henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Ei myöskään pidä unohtaa uskollisia asiakkaitamme, joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme työn tekoa nöyrästi ja tekemällä parhaamme.”

Suomen parhaaksi Nissan-myyjäksi valittiin Juha Mäenpää Autokeskus Raisiosta. Mäenpää ei nimeä menestyksensä salaisuudeksi yksittäistä syytä, mutta kehuu Nissanin malliston olevan kunnossa. Pitkään automyyjänä olleella Mäenpäällä on laaja asiakaskunta, johon hän pitää jatkuvasti yhteyttä. “Menestys koostuu varmasti useista asioista, mutta ehkä tärkeintä on yhteydenpito. Keskeistä on pitää asiakkaista huolta ja kontaktoida heitä säännöllisesti.”

Vuoden 2014 parhaat Nissan-jälleenmyyjät:

  • Pohjoismaiden ja Baltian paras Nissan-jälleenmyyjä: Auto-Kehä Oy, Karkkila
  • Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä: Auto-Kehä Oy, Karkkila
  • Suomen paras Nissan-pakettiautojälleenmyyjä: Käyttöauto Oy,  Seinäjoki
  • Suomen paras Nissan-mainostaja: AutoPalin Oy, Pori

Henkilökohtaiset palkinnot:

  • Suomen paras Nissan-myyjä: Juha Mäenpää, Autokeskus Oy, Raisio
  • Suomen paras Nissan-pakettiautomyyjä: Tero Aaltonen, Autokehä Oy, Karkkila
  • Suomen paras Nissan-huoltoneuvoja: Muse Väänänen, Väänäsen Auto Oy, Kuopio
  • Suomen paras Nissan-mestarimekaanikko: Kimmo Lamminmäki, Autokeskus Oy, Tampere