Bassadone Automotive Nordic ja Wetteri laajaan yhteistyöhön

Basssadone Automotive Nordic Oy ja Wetteri Oy ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen Bassadone Groupin maahantuomien merkkien jälleenmyynnistä Pohjois-Suomen alueella. 

Wetteri ryhtyy edustamaan Bassadone Groupin Renault-, Hyundai- ja Dacia-merkkejä automyynnin ja huollon osalta Oulussa, Kemissä, Rovaniemellä, Kajaanissa, Kokkolassa ja Ylivieskassa. Renault ja Dacia edustukset tulevat kaikkiin pisteisiin uusina ja Hyundai laajenee nykyisten Oulun, Kemin, Kokkolan, Kuusamon ja Pietarsaaren lisäksi nyt myös Rovaniemeen, Kajaaniin ja Ylivieskaan. Alue edustaa n. 13 % koko maan vuosittaisesta uusien autojen myynnistä ja uusien merkkien mukaantulo tarkoittaa n. 700 uuden auton myyntiä Wetterille.

Tutkiessamme eri vaihtoehtoja kehittää myyntivalikoimaamme ja palvelujamme löysimme ratkaisun, joka oli erinomainen: Hyundai, Renault ja Dacia sopivat muiden edustustemme joukkoon erinomaisesti kunkin tarjotessa asiakkaillemme jotakin sellaista mitä ei aikaisemmin konsernissamme ole ollut. Olemme erittäin tyytyväisiä aloittaessamme laajan yhteistyön Bassadonen merkkien parissa ” sanoo Wetteri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Häggkvist

Hyundain mallisto on kehittynyt viime aikoina voimakkaasti ja Renaultin osalta voimme todeta palaavamme juurillemme, sillä Wetteri Oy aloitti koko automyynnin vuonna 1960 juuri tällä merkillä. Renaultin huoltoasiakkaita olemme jo palvelleet jonkin aikaa ja nyt tauon jälkeen aloitamme jälleen myös Renault automyynnin. Saimme jo kurkata Renaultin tuleviin malleihin ja lupaavalta näyttää” myhäilee Wetterin toimitusjohtaja Aarne Simula.

Dacian myynnin kasvulukuja tutkiessamme oli selvää, että tällaisen merkin parissa haluamme ehdottomasti tehdä töitä. Myös positiiviset asiakaskommentit Daciasta saivat meidät tutustumaan merkkiin huolellisesti ja ymmärsimme nopeasti Dacian sopivan pohjoisen olosuhteisiin erittäin hyvin

”Toiminta käynnistyy toimipisteissä vaiheittain myyjäkoulutusten jälkeen vielä tämän vuoden puolella” päättää Simula.

”Yhteistyömme laajentuminen Wetterin kanssa takaa kaikille asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun Wetterin laajan toimipisteverkoston kautta Pohjois-Suomessa. Wetteristä tulee yksi merkittävimmistä jälleenmyyjistämme ja erityisen iloinen olen Renaultin palaamisesta alkuperäiseen kotiinsa Wetterille. Wetterin kasvuhakuisuus tukee hienosti omia kasvavia myyntitavoitteitamme”, kommentoi Bassadone Automotive Nordic konsernijohtaja Antti Ruhanen.