Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept: RETKEILYAUTO MAASTOON KUIN MAASTOON

87ea28485218e12f_800x800ar

Uusi CITROËN BERLINGO esitellään Geneven autonäyttelyssä 3.3.2015. Ennen varsinaisen uudistuvan mallin tuotannon alkua CITROËN tarjoaa esimakua tulevasta esittelemällä positiivisen ja energisen konseptiauton: CITROËN BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPTin.

Berlingo Vibe Concept on ihanteellinen auto kaikille, jotka haluavat ajaa maastossa ja tarvitsevat tilaa urheilu- ja harrastevälineiden kuljettamiselle: korin suojalevyt ja lisävarusteet tekevät etenemisestä helppoa myös mäkisessä ja hankalakulkuisessa maastossa.

Grip Control- toiminnolla varustettu auto nousee ketterästi vaikkapa Sveitsin vuoristoteitä. Monipuolisesti muuntuvaan tavaratilaan mahtuvat hyvin kiipeily-, lumilautailu- tai lumikenkäilyvarusteet.

Sisätilan verhoilussa on käytetty harmaata LIBERIA-kuosia pinkeillä InfraPink-tikkauksilla. Verhoilu on pelkistetyn tyylikäs. Värikkäät suojamatot tuovat BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT -mallin matkustamoon iloa ja hyväntuulisuutta.

Kekseliäs ja toimiva BERLINGO MOUNTAIN VIBE CONCEPT antaa uuden raikkaan ilmeen CITROËN BERLINGOlle, joka on vapaa-ajan autojen luokan uudistuva kärkimalli. Uuden mallin tunnussanat ovat vapaus ja autoilun ilo, jotka luovat puitteet unohtumattomille elämyksille.