Coca-Cola Belgialle sadas Renault Trucks

coca-cola-t-1-875x447

Coca-Cola Enterprises Belgium on ottanut käyttöön sadannen Renault Trucks -kuorma-auton, joka on samalla yhtiön kaluston kymmenes Renault Trucks T. International Truck of the Year 2015 -palkinnon voittanut Renault Trucks T on 26 tonnin 6×2 tasakuorma-auto, jota on tarkoitus käyttää raskaisiin aluekuljetuksiin.

Coca-Cola Enterprises kuuluu maailman suurimpiin Coca-Cola Companyn tuotteiden pullottajiin. Vuodesta 2008 lähtien Coca-Cola on huolehtinut tuotteidensa jakelusta erityisesti suurin valintamyymälöihin, oppilaitoksiin ja sairaaloihin Renault Trucksin jakelukäyttöön tarkoitetuilla tasakuorma-autoilla. Näissä tehtävissä käytettiin aiemmin Premium-malleja. Yhtiö käyttää nyt 26 tonnin Renault Trucks T -tasakuorma-autoja, jotka on varustettu Optidriver-automatisoidulla vaihteistolla ja 380 hevosvoiman Euro 6 DTI 11 -moottorilla.

Tämän taloudellisen moottorin ansiosta olemme onnistuneet pienentämään CO2-päästöjä entisestään, vakuuttaa Coca-Cola Enterprises Belgiumin logistiikkapäällikkö Pascal Libens.

Muita Renault Trucksin valintaa puoltavia tekijöitä ovat olleet heidän tuotteidensa kilpailukykyinen hinta ja tyytyväisyys Renault Trucks -verkoston palveluihin. Haluamme myös rakentaa aidosti pitkäkestoisen suhteen kuorma-autontoimittajaan.

Renault Trucks T, joka viime syyskuussa äänestettiin International Truck of the Year 2015 -kilpailun voittajaksi, on suunniteltu muuhunkin kuin kaukokuljetuksiin. Malliston päiväohjaamolla varustettu 6×2 tasakuorma-auto sopii erinomaisesti raskaisiin kaukokuljetustehtäviin.

Käyttämällä Renault Trucks T 380 -malliston kuorma-autoja Coca-Cola Enterprises Belgium on ilmaissut jälleen luottamuksensa merkkiä kohtaan. Merkkitapauksen kunniaksi sadas kuorma-auto on varustettu Coca-Cola-erikoisrekisterikilvellä, jonka väritys on tuttu Coca-Colan-punainen.