DAF hyväksyy ensimmäisenä valmistajana Goodyear ULTRA GRIP MAX -renkaat ensiasennusrenkaiksi

a3magrlev16a9dxusm4s

Tukholma, 1.10.2015 – DAF hyväksyy ensimmäisenä kuorma-autovalmistajana Goodyearin täysin uudet kuorma-autojen ULTRA GRIP MAX -talvirenkaat tehdasasennettuina lisävarusteina. Uusia DAF-kuorma-autoja ankariin talviolosuhteisiin tilaavat kuljetusyritykset voivat viikosta 41 alkaen valita eturenkaiksi Goodyear ULTRA GRIP MAX S, ja vetorenkaiksi ULTRA GRIP MAX D renkaat rengaskokoina 315/70R22.5 ja 315/80R22.5.

”Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että DAF on ensimmäisenä valmistajana hyväksynyt tänä vuonna lanseeratun uuden kuorma-autojen talvirengasmalliston valikoimaansa. Tämä kuvastaa Goodyearin uuden ULTRA GRIP MAX –talvirengasmalliston tarjoamaa erinomaista suorituskykyä talviolosuhteissa”, sanoo Goodyear Dunlop EMEAn kuorma-autorenkaiden OE-myyntijohtaja Peter Platje. ”Liikkuvuus on hyötyajoneuvoille keskeinen tekijä, varsinkin talvella. Nyt asiakkaiden uudet DAF-kuorma-autot voidaan toimittaa parhailla talvirenkaillamme varustettuina, valmiina haastavimpiin mahdollisiin talviolosuhteisiin. Tämä koskee niin erityisesti Pohjoismaita, Venäjää, Saksaa, Itävaltaa ja Sveitsiä kuin myös kaikkia muita maita.”

Uusi ULTRA GRIP MAX -kuorma- auton talvirengasmallisto tarjoaa jopa 40 % enemmän pitoa , kun rengas on puoliksi kulunut ja jopa 15 % enemmän kilometrejä(1). Ohjaavien pyörien ULTRA GRIP MAX S renkaat ja vetävien pyörien ULTRA GRIP MAX D -renkaat on tarkoitettu kuorma-autojen talvirenkaiksi, ja niissä on sekä virallinen 3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF) -talvirengasmerkintä että M+S-symboli. 3PMSF-merkinnän tasoinen pito lumella on voimassa, vaikka vetävien pyörien renkaat ovat kuluneet jo 50-prosenttisesti(2). Tämän erinomaisen ominaisuuden ansiosta Goodyearin uusi kuorma-autojen talvirenkaiden mallisto auttaa pitämään kuorma-autot liikkeessä ja antaa mielenrauhaa niin kuljettajille kuin kuljetusyrityksille. Uudet ULTRA GRIP MAX S – ja D -renkaat ovat saatavilla vaihtorenkaina kokoina 315/80R22.5 ja 315/70R22.5 vuoden 2015 puolivälistä lähtien.

1. Goodyear Innovation Center Luxemburgin (GIC*L) lokakuusta 2013 heinäkuuhun 2014 asti koon 315/80R22.5 renkaille suorittamat vertailukokeet osoittavat, että uusi Goodyear ULTRA GRIP MAX D tarjoaa jopa 40 % enemmän pitoa lumella verrattuna Goodyear ULTRA GRIP WTD -renkaisiin. Goodyear GIC*L:n suorittamat laskelmat osoittavat, että uusien vetävien Goodyear ULTRA GRIP MAX D -renkaiden ennakoidaan tarjoavan mahdollisesti jopa 15 % enemmän ajokilometrejä verrattuna Goodyear ULTRA GRIP WTD -renkaisiin. Todelliset tulokset voivat vaihdella esimerkiksi tie- ja sääolosuhteiden, rengaskoon, rengaspaineiden ja ajoneuvon kunnon mukaan.

2. Goodyear GIC*L:n sisäiset kokeet lokakuusta 2013 heinäkuuhun 2014.