Delta Auto vuoden paras autoliikeketju

Auto Bild Suomi -lehti julkaisi tänään autoliikkeiden välisen vertailuun.

Delta Auto Oy osoittautui vuoden 2015 parhaaksi autoliikeketjuksi Auto Bildin julkaisemassa vertailussa, jossa tutkittiin autoliikkeissä saatavaa palvelukokemuksesta uutta autoa ostettaessa.

Nousu viime vuodesta oli huomattava, sillä sijoitus vuonna 2014 oli tutkimuksen toiseksi viimeinen.

”Viime vuoden tulosten jälkeen kysyin henkilöstöltämme, että onko tämä tosiaan parasta mihin pystymme? Surkeat tulokset polkaisivat käyntiin systemaattisen asiakaskokemuksen kehittämisen koko organisaatiossa. Olemme tehneet parannuksia ja investointeja niin koulutukseen, johtamiseen kuin prosesseihimme”, Delta Auto Oy:n toimitusjohtaja Jari Lepistö sanoo.

Tämän vuotista Palvelu Plus -tutkimusta varten Auto Bild on tehnyt noin 300 käyntiä eri autoliikkeisiin alkuvuodesta 2015 lähtien. Arvostelukriteereistä suurimman painoarvon saivat asiakaspalvelutilanne ja siitä saatava vaikutelma niin itse asiakaskohtaamisessa kuin sen jälkihoidossa. Parhaana autoliikeketjuna Delta Auto Oy sai kokonaisarvosanaksi 83 pistettä sadasta.

”Vuodessa tapahtunut muutos on huikea. Ymmärrämme myös, että olemme vasta asiakaskokemuksen kehitystyön alkuvaiheessa, mutta suuntamme on selvästi oikea. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että myös asiakkaamme ovat huomanneet muutokset palvelussamme, Lepistö jatkaa.

Automerkeistä parhaaksi valittiin BMW ja paras nousija oli Kia. Delta Auto edustaa molempia merkkejä verkostossaan.