Hyvinkääläinen Best-Caravan Oy on ostanut HS Pitkänen Oy:n matkailuajoneuvoliiketoiminnan

bestcaravan_kuopio

Caravan Pitkänen on tunnettu alan toimija Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla ja se on vuosien varrella saavuttanut vankan jalansijan laajasti koko Itä- ja Keski-Suomessa. Nyt Caravan Pitkänen saa uuden isännän, Hyvinkääläisen Best-Caravan Oy:n. ”On aika siirtää viestikapula seuraavalle”, kertoo HS Pitkänen Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pitkänen. Yritys aikoo keskittyä nyt kiinteistöliiketoimintaan ja uusia avauksiakin voi olla luvassa. ”Best-Caravan Oy on kasvanut kannattavasti koko historiansa ajan. Se on vienyt alaa eteenpäin uusilla toimintatavoilla ja palveluilla. Caravan Pitkäsen toiminta päätyy nyt hyviin käsiin. Työpaikat säilyvät paikkakunnalla jauusiakin voi avautua,” summaa Pekka Pitkänen kaupan etuja.

 Best-Caravanin pääpaikka on Hyvinkäällä ja toimipisteet myös Turussa ja Espoossa. Asiakkaat ovat ottaneet uudet toimipisteet hyvin vastaan ja toiminta on ollut kannattavaa. ”Hyvät palvelut ja ajoneuvojen laaja valikoima ovat vetäneet asiakkaita meille hyvinkin kaukaa. Meillä on vakioasiakkaita Savosta, Pohjois-Karjalasta ja Kainuusta. Uusi Kuopion toimipisteemme voi nyt paremmin palvella näitä asiakkaita lähempänä”, sanoo Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari. ”Uskomme pitkäjänteiseen toimintaan. Kun asiakkaat pidetään tyytyväisinä ja toiminta on kannattavaa, voimme tarjota vakaita työpaikkoja, joita hallituskin niin kovasti peräänkuuluttaa”, lisää Sorvari.

Best-Caravan on tarjonnut maanlaajuiset huoltopalvelut yhteistyökorjaamojensa kanssa. Tähän mennessä Joensuun huoltopiste on palvellut myös Kuopion alueen asiakkaita. Nyt kuopiolaiset Best-Caravanin asiakkaat voivat käyttää oman paikkakunnan palveluja.

Caravan Pitkäsen matkailuajoneuvoliiketoiminnan liikevaihto oli viime vuonna 5,5 milj. euroa. Se tuo huomattavan lisän Best-Caravanin 20,1 milj. liikevaihtoon.

Kuopion myyntipiste saa kaupan myötä uusia tunnettuja matkailuajoneuvomerkkejä valikoimiinsa.