Innovatiiviseen nanoteknologiaan perustuva lasinpesuneste puhtaasti kirkkaampaan ja turvallisempaan ajoon

print_dC91Yd6Ac9

Neste Oil on suunnitellut täysin uudenlainen, nanoteknologiaan perustuvan lasinpesunesteen, jonka tuotekehityksen kulmakivenä on ollut turvallisuus ja ajomukavuus. Neste Voltera Pro muodostaa tuulilasin pintaan näkymättömän ja heijastamattoman suojakalvon, joka hylkii vettä, kuraa ja jäätä. Tehokkaasti tuulilasin puhtaana pitävä lasinpesuneste ei sisällä myrkyllistä metanolia.

Neste Voltera Pro -nesteen teho perustuu suomalaiseen teknologiseen innovaatioon, jonka takana on nanopinnoituksen huippuasiantuntija milliCLEAN Oy. Tuote on ensimmäinen uuteen teknologiaan perustuva lasinpesuneste.

– Lasinpesunesteissä ei ole tapahtunut juurikaan kehitystä. Meille ajomukavuus ja turvallisuus ovat esiarvoisen tärkeitä, ja toimme premium tuotteen markkinoille uusinta nanoteknologiaa hyödyntäen huomattuamme, että tarjolla ei ole vastaavaa tuotetta. Neste Voltera Pro on ainutlaatuinen sekä ominaisuuksiensa että tehonsa myötä. Uskommekin, että asiakkaiden käyttökokemukset Neste Voltera Prosta vahvistavat kysyntää myös muille entistä innovatiivisemmille tuotteille, sanoo Olli Vesamo, Neste Oilin Suoramyynnin johtaja.

Tehokkaampaa ja turvallisempaa puhdistusta ilman metanolia

Neste Voltera Pron näkymätön ja heijastamaton kalvo suojaa lialta, joten näkyvyys säilyy huonossakin ajokelissä. Koska tuulilasi pysyy paremmin puhtaana, lasinpesunestettä kuluu vähemmän ja pyyhkimien käyttöikä pitenee. Kalvo suojaa myös tuulilasia pyyhkimien naarmuttavalta vaikutukselta.

Käyttövalmis Neste Voltera Pro on uuden sukupolven, denaturoidusta etanolista valmistettu, turvallisempi lasinpesuneste. Markkinoilla olevien lasinpesunesteiden tehoaineina käytetään pääasiassa etanolia, metanolia ja isopropanolia. Metanolia sisältävät pesunesteet ovat edullisempia ja hajuttomia, mutta myrkyllisiä, etenkin päästessään ilmanvaihdon kautta metanolihöyryinä auton sisätiloihin.

Tuotetiedot:

Neste Voltera Pro, 4 l, suositushinta 19,90 €

Käyttövalmis lasinpesuneste, jonka Avalon®-nanolisäaineistus muodostaa tuulilasin pinnalle vettä, likaa ja kuraa tehokkaasti hylkivän heijastamattoman kalvon.

Neste Voltera Pro
● on valmistettu denaturoidusta etanolista, ei sisällä myrkyllistä metanolia
● lisää ajoturvallisuutta, sillä näkyvyys paranee huonossakin ajokelissä
● pidentää pyyhkimien käyttöikää, koska niitä tarvitaan harvemmin.
● suojaa tuulilasia pyyhkimien naarmuttavalta vaikutukselta
● on riittoisaa, koska lasi pysyy puhtaana ilman jatkuvaa lasinpesunesteen käyttöä
● helpottaa jään puhdistamista tuulilasista
● voidaan sekoittaa kaikkien lasinpesunesteiden kanssa, mutta tällöin suojaavaa kerrosta ei välttämättä muodostu.

Neste Voltera Pro on saatavilla Neste Oilin asemilta kautta maan ja jatkossa myös muilta jälleenmyyjiltä. Tuoteperhe laajentuu myöhemmin keväällä muihin auton pesu- ja suojaustuotteisiin.