J.Rinta-Jouppi Oy ylsi kaikkien aikojen ennätysmyyntiin vuonna 2020: Keskikokoiset perheautot myyntitilastojen kärjessä

2020-Ford-Focus-RS-Exterior-1

”Autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy rikkoi 19000 myydyn ajoneuvon määrän vuonna 2020. Tämä on yhtiön kaikkien aikojen paras tulos. Parannusta edelliseen vuoteen on runsaat 10 %. Erityisen vahvaa kasvu on kevään jälkeen ollut vaihtoautoissa”, kertoo J. Rinta-Joupin myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni. Tilastot ovat kerätty ajalta 01.01.2020-31.12.2020.

”Avaamme keväällä kaksi uutta toimipistettä, Ouluun ja Espooseen, eli panostamme vaihtoautokauppaan sekä caravan-kauppaan voimakkaasti lisää, tavoitteemme onkin vähintään 10 % myynnin kasvu myös vuonna 2021”, Ala-Hakuni jatkaa.

Perhefarmarit myyntitilastojen kärjessä

”Vuoden myydyimmät automallit eivät varsinaisia suuria yllätyksiä tarjoa. Mallit, joita myydään runsaasti uutena ovat kysyttäjä myös käytettyinä” toteaa J. Rinta-Jouppi Oy:n toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi.

”Asiakkaat etsivät hyvää ja luotettavaa perusautoa, joka yleensä saisi olla vielä farmarimallinen. Sähköistettyjen ajoneuvojen kysyntä kasvaa koko ajan, mutta bensa ja diesel – voimalinjat ovat edelleen suosituimpia, sekä uusien, että käytettyjen myynnissä. Kun sähköistettyjä tuotteita saadaan enemmän tarjolle kysytyimpään hintaluokkaan ja ennen kaikkea vähän käytettyinä, tulevat ne vähitellen varmasti valtaamaan lisää markkinaosuuksia” Juha Rinta-Jouppi jatkaa.

Vuoden myydyimmät automallit

 1. Ford Focus
 2. Skoda Octavia
 3. Volkswagen Golf
 4. Ford Mondeo
 5. Mercedes-Benz C
 6. Volkswagen Passat
 7. Ford Fiesta
 8. Toyota Avensis
 9. Opel Astra
 10. Mercedes-Benz E

Vuoden myydyimmät automerkit

 1. Ford
 2. Volkswagen
 3. Volvo
 4. Toyota
 5. Mercedes-Benz
 6. Kia
 7. BMW
 8. Audi
 9. Skoda
 10. Opel