JAGUAR JA LAND ROVER MUKANA 24. JAMES BOND -SEIKKAILUSSA SPECTRE

jlr007_Cropper_Header

  • Jaguar Land Rover jatkaa menestyksekästä yhteistyötään Bond-brändin kanssa: Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR ja Land Rover Defender Big Foot ovat mukana uudessa James Bond -elokuvassa SPECTRE
  • C-X75-konseptiautot ovat osa upeaa takaa-ajokohtausta Roomassa

Maanantai, 9. helmikuuta, 2015: Jaguar Land Rover on ilmoittanut automallit, jotka ovat mukana SPECTRE-elokuvassa. Kyseessä on 24. James Bond -seikkailu, josta vastaavat Albert R. Broccolin EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios sekä Sony Pictures Entertainment.  Autot ovat Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR ja Defender Big Foot, jotka toimittaa Jaguar Land Rover Special Operations.

Jaguar C-X75 on mukana upeassa takaa-ajokohtauksessa Roomassa yhdessä Aston Martin DB10:n kanssa. C-X75-mallit on valmistettu yhteistyössä Williams Advanced Engineeringin kanssa Oxfordshiressa, Englannissa.

Kohtaukset, joissa ovat mukana merkittävästi muokatut Land Rover Defender ja Range Rover Sport SVR, on jo kuvattu Itävallassa. Range Rover Sport SVR on historian nopein ja tehokkain Land Rover -malli. Erittäin kyvykkäät Big Foot -autot on valmistanut Special Operations -osasto. Ajoneuvojen valtavat 37-tuumaiset offroad-renkaat joutuvat äärimmäiseen testiin. Autoissa on myös erityisjousitus ja tehostettu korisuojaus.

Jaguar Land Rover Special Operationsin toimitusjohtaja John Edwards totesi seuraavaa: “Tämä on erittäin jännittävä kumppanuus Jaguar Land Roverille ja mahdollisuus esitellä Special Operations -tiimin erityisosaamista.’’

Jaguarin ja Land Roverin ajoneuvoja on ollut mukana muissakin Bond-elokuvissa.  Pääkonna Zao käytti muokattua Jaguar XKR -mallia KUOLEMA SAA ODOTTAA (DIE ANOTHER DAY) -elokuvassa. Autossa oli monia roistomaisia aseita, kuten Gatling-konekivääri, lämpökamerajärjestelmä, 18 lämpöohjusta säleikössä, hydraulinen muurinmurtaja ja oviin piilotetut ohjukset.  Vuonna 2012 vahva Defender 110 Double Cab Pick Up esiintyi edukseen Eve Moneypennyn ajamana SKYFALL-elokuvan avauskohtauksessa.