Jaguarin tärkeä Jaguar XE malliuutuus julkaistaan syyskuussa

model_0.96171400_1392802683

Jaguar XE, joka tulee kamppailemaan esimerkiksi BMW 3-sarjan kanssa, julkaistaan Lontoossa syyskuun 8. päivä.

XE:n merkitystä Jaguarille ei voisi korostaa tarpeeksi. Merkiltä on puuttunut moderni ja kilpailukykyinen volyymimalli. Jaguar kertoo, että XE:ssä yhdistyvät jännittävä suorituskyky, ketterät ajo-ominaisuudet, tarkka ja tunnokas ohjaus sekä huomattava määrä hienosäätöä, kertoo Autocar.

Viime aikojen Jaguarit ovat kyllä olleet napakoita ajaa, mutta jousitus on ollut turhan kova tämänlaisiin autoihin. Nyt tämän pitäisi muuttua ja jousitusmukavuuden pitäisi olla kunnossa, vaikka ajo-ominaisuudet ovat olleet korkealla tärkeysjärjestyksessä.

Jaguar mainostaa auton uuden sähköisen ohjaustehostuksen olevan jopa parempi kuin perinteinen hydraulinen ohjaustehostus. Sähköistä ohjausta voi hienosäätää ja muokata huomattavasti enemmän kuin perinteistä järjestelmää.

XE:n keulalla löytyy Jaguar Land Roverin uuden Ingenium-moottoriperheen tuotteita. Ensimmäisenä keulalle saapuu 2-litrainen nelisylinterinen ahdettu dieselmoottori.

Brittimerkki huokuu itsevarmuutta ja uhoaa, että uutuus voittaa saksalaiset kilpailijat ajo-dynamiikassa. Saa nähdä, kuinka autolle käy.