Jälleen yli 400 uutta Nissan-täyssähköautoa tilaukseen – Avisille Euroopan suurin sähköautokanta

132180_15_25

  • AVIS Denmark on tilannut 401 sähkökäyttöistä Nissan e-NV200:sta ja 60 Nissan LEAFia
  • AVISin sähköautokanta on Euroopan suurin, kun mukaan lasketaan viime vuonna tilatut 400 LEAFia

Nissan ja AVIS Denmark ovat allekirjoittaneet tilaussopimuksen koskien 401 e-NV200-paketti- ja henkilöautoa ja 60 LEAF-henkilöautoa. Tilauksen myötä autovuokraamon sähköautokanta nousee koko Euroopan suurimmaksi.

AVIS tilasi jo viime vuonna 400 Nissan LEAF -täyssähköautoa. Nyt AVIS päätti laajentaa sähköautovalikoimaansa Nissanin e-NV200-hyötyajoneuvolla, joka on saatavana niin henkilöauto- kuin pakettiautoversiona. Lisäksi AVIS tilaa kuusikymmentä LEAF-henkilöautoa vastatakseen kasvavaan kysyntään Tanskan markkinoilla. Uusien tilausten myötä AVISin sähköautokanta nousee peräti 861 autoon.

“LEAF on ollut Tanskassa erittäin suosittu. Lisäsimme kaikki Nissanilta ostetut autot leasing-toimintaan ennätysajassa, joten päätös lisätilauksesta oli helppo. LEAFin menestyksen rohkaisemina päätimme laajentaa valikoimaamme e-NV200:lla, joka vetoaa erityyppisiin asiakasryhmiin”, kommentoi AVIS Denmarkin toimitusjohtaja Kasper Gjedsted.

Nissan Europen sähköautoista vastaava johtaja Jean-Pierre Diernaz pitää AVISin tilausta osoituksena yritysmaailman vahvasta luottamuksesta Nissanin sähköautoihin: “Jatkamme mielellämme yhteistyötä AVISin kanssa leasing-tarjonnan laajentamiseksi Tanskassa. Olemme saaneet viime aikoina merkittäviä tilauksia suurilta yhtiöiltä, kuten AVISilta Tanskassa ja DHL:ltä Italiassa. Tämä on selvä osoitus siitä, että ajomukavuuden, alhaisten käyttökustannusten ja päästöttömyyden ainutlaatuinen yhdistelmä vetoaa yhä useampiin.”

Nissan on maailman suurin sähköautojen valmistaja. Nissan LEAF oli vuonna 2014 myydyin sähköauto niin Euroopassa kuin koko maailmassa. Viime vuonna Nissanin sähköautovalikoima kasvoi kevyellä e-NV200-hyötyajoneuvolla, jossa yhdistyvät NV200-pakettiauton luokkansa paras tilavuus ja Nissan LEAFin täysin päästötön voimanlähde.