:KATSO VIDEO: Jaguar I-PACE on Vuoden Auto Euroopassa 2019

jagipaceecotyimagelogo040319

  • Jaguar I-PACE on valittu European Car of the Year 2019 palkinnon saajaksi
  • 60 tuomariston jäsentä, kokeneita toimittajia, valitsivat Jaguar I-PACE:n voittajaksi kuuden finalistin joukosta
  • Jaguar I-PACEn myynnistä 75% on tullut Euroopasta*
  • Jaguarin julkisten latausasemien verkosto tarjoaa kuluttajalle yli 85 000 latauspistettä eri puolella Eurooppaa.
  • I-PACE on voittanut 55 palkintoa vuoden aikana markkinoille tulostaan

Maanantai 4.3.2019 Geneve – Täyssähköinen Jaguar I-PACE on valittu Euroopan Vuoden autoksi. Tämä on ensimmäinen kerta kun Jaguar on voittanut tämän halutun palkinnon.

European Car of the Year – tuomaristo koostuu 60 moottorialan toimittajasta 23 eri maasta. Palkinto tunnustaa tekniset innovaatiot, muotoilun, suorituskyvyn, tehokkuuden ja auton tarjoaman vastineen rahalle.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover kertoo: Olemme hyvin ylpeitä siitä että ensimmäinen täyssähköinen automme, Jaguar I-PACE, voitti ensimmäisenä Jaguarina tämän arvostetun palkinnon. I-PACE on puhtaalta pöydältä muotoiltu ja suunniteltu Iso-Britanniassa. Se on teknisesti edistyksellisin täyssähköauto. Todellinen game changer.  Vuoden auto Euroopassa voitto on kunnia ja todellinen tunnustus siitä mitä maailmanluokan tiimimme on toimittanut.

Muotoiltu ja suunniteltu Iso-Britanniassa, Jaguar I-PACE on maailmanlaajuinen myyntimenestys; yli 8000 autoa on jo luovutettu asiakkaille ja näistä 75% Euroopassa*.

Jaguar I-PACE on ainutlaatuinen niin ulkonäöltään kun ajotuntumaltaan. Se on suunniteltu hyödyntämään täysimääräisesti sähköistä voimansiirtoa ja autolle räätälöityä alumiinirakennetta, joka tarjoaa urheiluauton suorituskyvyn ja SUV:n käytännöllisyyden.

Jaguarissa lataus on tehty kuluttajalle helpoksi. Jaguarin laajaa yleistä latausverkostoa voi käyttää joko oman sovelluksen tai RFID-avaimen avulla. Jokainen asiakas voi räätälöidä itselleen sopivan paketin, jonka voi maksaa helposti myös yhdellä kuukausittaisella laskulla. Jaguarin latausverkoston kautta kuluttajalla on valittavissa yli 85 000 latauspistettä ympäri Eurooppaa.

Jaguar I-PACE on ansainnut 55 palkintoa vuosi sitten tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen. Jaguar I-PACE on muunmuassa valittu Saksassa, Norjassa ja Iso-Britanniassa vuoden autoksi, BBC:n TopGear magazinen vuoden sähköautoksi, Kiinan vuoden vihreäksi autoksi ja Autobest-lehden ECOBEST-palkinnon saajaksi.

 

* Luvut tammikuun 2019 loppuun asti.

 

Jaguarin täyssähköinen urheilullinen SUV valittiin voittajaksi kuuden finalistin joukosta: Alpine A110, Citroën C5 Aircross, Ford Focus, Kia Ceed, Mercedes-Benz A-Class ja Peugeot 508. Jaguar oli ainoa täyssähköauto finalistien joukossa.