Kiasta alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani

rsz_kia_ski_sport_finland_4

Kia ja Ski Sport Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kiasta tulee yksi alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri.

– Urheilullisuus on osa Kian dna:ta, joka näkyy laajassa mallistossamme. On hienoa päästä rakentamaan menestystä ja uusia tarinoita tulevaisuuden alppihiihtojoukkueen kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Miska Tammelin Kiaa maahantuovasta Bergé Auto Nordics Oy:stä.

Kia on noussut maamme suosituimpien henkilöautomerkkien joukkoon. Kia on tällä hetkellä Suomen kuudenneksi rekisteröidyin henkilöautomerkki ja ainoa myyntiään kasvattanut merkki kymmenen myydyimmän automerkin joukossa.

Kia on vahvasti esillä kansainvälisessä urheilussa. Merkki on jal­ka­pal­lon MM-ki­so­jen ja UEFA Eurooppa -liigan yhteistyökumppani. Kian brändilähettiläs on tennispelaaja Rafael Nadal.

– Kia on vahvasti sitoutunut urheiluun ja on hienoa nähdä, että alppilajeilla on vetovoimaa erittäin kilpaillussa urheilun kumppanimarkkinassa. Yhteistyö mahdollistaa alppihiihdon uuden sukupolven ja nuorten urheilijoiden esiinmarssin, josta olemme saaneet jo viitteitä. Saamme Kiasta dynaamisen kumppanin vahvistamaan tiimiämme, iloitsee Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Alppihiihdon maailmancup alkaa Itävallan Söldenistä 26.-27. lokakuuta. Suomen maajoukkueessa laskevat muun muassa Nella KorpioRiikka HonkanenSamu Torsti ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri.