Mazda paljastaa uuden crossover konseptin Frankfurtin autonäyttelyssä

b7dd1a700b2d2681_800x800ar

  • Mazda Koeru tuo voimaa palkittuun KODO muotoiluun
  • Japanilainen autonvalmistaja haluaa nostaa rimaa tiukasti kilpaillussa katumaasturisegmentissä

Hiroshima / Leverkusen, 7 elokuuta 2015 . Mazdan uusi Koeru konseptiauto esitellään maailmalle ensimmäistä kertaa 66:ssa Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä. Mazda tuo tähän erittäin kilpailtuun ja suosiotaan kasvattavaan katumaasturiluokkaan uuden vaikuttavan ehdokkaan.

Koeru on japania ja se tarkoittaa ”ylittämistä” tai ”rajojen venyttämistä”. Nimi kuvastaa uutuuden olemusta hyvin sillä sen kaavaillaan tuovan katumaasturiluokkaan uudet standardit suorituskyvyn, taloudellisuuden ja kokonaisvaltaisen kokemuksen suhteen.

Koerun säväyttävien KODO – Soul of Motion linjat vihjaavat petoeläimen vahvuuteen ja elinvoimaisuuteen mutta entistä hienostuneemmassa ja sivistyneemmässä asussa. Huomiota herättävän upeaa ulkomuotoa täydentää täysi valikoima viimeisintä SKYACTIV-teknologiaa joka varmistaa erinomaisen suorituskyvyn, poikkeuksellisen taloudellisuuden, huippuluokan turvallisuuden sekä ennen kaikkea Mazdalle tunnusomaisen ajamisen hauskuuden.

Frankfurtin autonäyttelyssä esillä koko Mazdan uudistunut automallisto. Yhtenä näyttelyn vetonaulana mukana myös täysin uusi Mazda MX-5. Mazda lehdistötilaisuus pidetään 15.9 klo 13:45 hallissa 9, osastolla B16. Frankfurtin autonäyttely on avoinna yleisälle 17.-27.9.2015.