Mercedes-Benzin unelma-autojen mallisto esittelyssä

9e7d54a6b984a443_800x800ar

  • Mercedesin uudet cabriolet- ja roadster-mallit esillä kattavasti Genevessä
  • Uusi E-sarja ensi kertaa Euroopassa, C-Cabrioletin maailman ensiesittely
  • Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130 juhlistaa 130 vuotta täyttänyttä autoa
  • E-Mobility-osastolla laaja plug-in-hybridimallisto F1-formulaa myöten
  • www.mercedes-benz.com/geneva -sivusto aukeaa 29.2

Mercedes-Benz Geneven autonäyttelyssä

Geneven autonäyttelyn keskeisiin osastoihin kuuluu tänäkin vuonna Mercedes-Benzin 3120 neliön suuruinen näyttelytila, joka täyttyy tänä vuonna Mercedes-Benz Dream Car Collection –tunnuksen mukaisilla henkilöautoilla. Autojen taustalla välkkyy näyttävä Silver Flow –hopeaveistos, joka muodostaa vapaasti kelluvan ja kauas näkyvän tunnuksen Mercedes-Benzin tämänvuotiselle teemalle. Mercedes-Benzin näyttelyesiintymisen tunnukseksi vakiintunutta Silver Flow –teemaa on käytetty hieman muunneltuna Pariisissa 2014 ja Frankfurtissa 2015. Geneven autonäyttelyn yleisöpäivinä 3.–13. maaliskuuta osastolla on esillä kaikkiaan 37 autoa.

90c158c5a6be6d48_800x800ar

Mercedes-Benzin kevään tähti on Euroopan ensiesittelynsä saava uusi E-sarja , joka määrittää uusiksi oman koko- ja laatuluokkansa muotoilun, turvallisuuden, polttoainetehokkuuden sekä autonomisen ajamisen tekniset mahdollisuudet. Maailman ensiesittelynsä saa C-sarjan Cabriolet , joka klassisen pehmeine kangaskattoineen on Mercedesin unelma-autojen houkuttava ja näyttävä aloitusmalli. Tasan 130 vuotta sitten keksittyä modernia, polttomoottorikäyttöistä autoa kunnioittaa Mercedes-AMG S 63 Cabriolet Edition 130 –erikoismalli. smart fortwo cabriolet BRABUS puolestaan vie kompaktin kaupunkiauton avomallin toteutuksen entistä hienostuneemmalle tasolle.

Mercedes-Benzin kevätuutuuksiin kuuluvat niin ikään uudet SL ja SLC , jotka molemmat nähdään nyt ensimmäistä kertaa Euroopan maaperällä. C-sarjan tuorein urheilullinen tulokas on Mercedes-AMG C 43 4Matic Coupé . V-sarjan uutuus on ylellisen kattava Exclusive-varustelutaso.

E-Mobility-alueella näyttelyosaston sisällä nähtävänä on laaja valikoima Mercedes-Benzin täyssähkö- ja hybridimalleja. Täyssähköisen B-sarjan rinnalla ovat ladattavat plug-in-hybridit kuten E-sarja , GLE , GLC sekä koko hybridimalliston kiistämätön huippusuorittaja: Mercedes-AMG Petronas F1 W06 Hybrid –kilpa-auto. Mercedes-AMG:lla ja Mercedes me –palvelukokonaisuudella on näyttelyssä omat alueensa, lisäksi näyttelyvieraat voivat tutustua kymmenen vuotta täyttävän Mercedes-Benz Museumin toimintaan ja sisältöön.