Motonet laajenee Viroon

Motonet Oy:n kasvu jatkuu vauhdilla. Nyt yritys laajenee Suomen rajojen ulkopuolelle Viroon. MotonetinTallinnan tavaratalo avataan Lasnamäen kaupunginosassa huhtikuussa v. 2016. Uusi liiketila on hankittu ja sen kunnostustyöt sekä henkilökunnan rekrytointi ovat parhaillaan käynnissä.

‒ Voimakas kasvumme Suomessa on jatkunut vuosia. Hyvän kannattavuutemme turvin voimme lähteä laajenemaan ulkomaille. Haluamme testata Motonetin menestyskonseptia kansainvälisessä ympäristössä. Virosta saamme arvokasta kokemusta, jota voimme käyttää hyödyksi myös kotimaan toimintojemme kehittämisessä. Vastaavanlaista konseptia ei löydy muualta Euroopasta. Uskon, että tuotteillemme ja palveluillemme riittää kysyntää, toteaa Motonet Oy:n toimitusjohtaja Eero Broman.

Virossa hyvää kasvupotentiaalia

Motonetin tavoitteena on avata lähivuosina lisää uusia tavarataloja Virossa. Yrityksen laajeneminen tapahtuu suunnitelmallisesti vaiheittain, jotta sen hyvä kilpailukyky pysyy vahvana. Kansainvälistymisen myötä Motonet aikoo panostaa tulevaisuudessa monikieliseen asiakaspalveluun.

‒ Tulemme monistamaan Suomessa hyvin menestyneen konseptimme ottamalla kuitenkin huolella huomioon Viron paikalliset olosuhteet, kuluttajien tottumukset ja lainsäädännön. Tavoitteenamme on kasvattaa ja kehittää toimintaamme Virossa, jossa on paljon hyvää kasvupotentiaalia, jatkaa Broman.

Uusi palvelukonsepti Tallinnaan

Motonet tuo Tallinnan alueelle uuden palvelukonseptin, joka on suunnattu erityisesti aktiivisille, tekeville ja harrastaville ihmisille. Motonet on Suomen suurin autojen varaosien sekä kalastuksen, veneilyn ja moottoripyöräilyn varusteiden ja tarvikkeiden myyjä. Yritys tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman työkaluja ja välineitä vapaa-ajan viettoon.

‒ Motonetin tuotevalikoiman laajuus ja hyvä hinta-laatusuhde ovat niin houkuttelevia, että virolaiset ovat asioineet Suomessa. Pian ostokset on mahdollista tehdä Tallinnassa. Motonet tuo Tallinnan talousalueelle uutta liiketoimintaa ja luo työpaikkoja noin 30 sekä myöhemmin vielä lisää, kertoo Broman.

‒ Virolaiset ovat mielestäni kansana hyvin samantapaisia kuin suomalaiset. He ovat yrittäjähenkisiä ja ahkeria. Virossa olemme saaneet alusta alkaen erittäin hyvän vastaanoton ja asiat ovat sujuneet mallikkaasti. Tämä on kannustanut meitä jatkamaan laajenemissuunnitelmiamme, Broman toteaa lopuksi.