NESTE JA KULJETUSPALVELUITA TARJOAVA KAJON ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

95005

Espoolainen kuljetuspalveluita tarjoava yritys Kajon siirtyy käyttämään Nesteen polttoaineita. Neste puolestaan liittyy Kajonin kanta-asiakasjärjestelmään ja tilaa jatkossa kuljetuspalveluita Kajonilta. Molempia yrityksiä yhdistää halu tarjota asiakkailleen ratkaisuja, joissa heidän tarpeet on otettu huomioon laajasti.

“Suosimme mielellämme tiiviitä yhteistyösuhteita kotimaisten toimijoiden kanssa aina kun se suinkin on mahdollista. Pyrimme toiminnassamme myös ottamaan ympäristönäkökohdat mahdollisimman hyvin huomioon. Siirtyessämme Nesteen asiakkaaksi voimme tyytyväisinä todeta strategiamme toteutuneen hyvin näillä molemmilla osa-alueilla”, toteaa Kajonin toimitusjohtaja Jari Kujala.

“Olemme iloisia yhteistyöstämme Kajonin kanssa. Yhtiöllä on moderni ja korkeatasoinen kuljetuskalusto sekä kuljetuksen tilaamista helpottavat palvelut. Meillä molemmilla on vahva halu kehittää toimintaamme asiakkaidemme hyväksi”, kertoo Panu Kopra, Nesteen Öljyn vähittäismyynnin Suomen ja Baltian myynnistä vastaava johtaja.

Lue lisää Kajonista