Neste Oil ja LänsiAuto yhteistyöhön

Neste Oil Oyj ja LänsiAuto Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen voitelu- ja polttoaineiden toimittamisesta LänsiAuton kaikkiin yhdeksään autotaloon helmikuusta 2015 alkaen. Samalla LänsiAutosta tulee Neste Oilin keskeinen yhteistyökumppani yritysautojen toimituksissa sekä huoltamisessa ja korjaamisessa. Yhteistyösopimuksen arvo on huomattava.

“Olen iloinen, että pääsimme LänsiAuton kanssa näin laajaan yhteistyösopimukseen. LänsiAuto huoltaa yli 50 000 ajoneuvoa vuodessa, joten voiteluainekumppanilta vaaditaan paljon. Tämä on meille arvokas referenssi”, toteaa Neste Oilin suoramyynnin johtaja Olli Vesamo.

LänsiAuton näkökulmasta Neste Oilin osaaminen, kotimaisuus sekä mielenkiinto molemminpuoliseen kumppanuuteen olivat keskeisiä valintaperusteita. Yhtiöt työllistävät yhteensä tuhansia suomalaisia. Neste Oil on myös yksi Suomen suurimmista yritysautojen käyttäjistä.

“Tämä yhteistyö on mielestäni merkittävä osoitus sekä Neste Oilin että LänsiAuton osaamisesta omalla alallaan. LänsiAuton liiketoiminta on muutamassa vuodessa laajentunut merkittävästi, joten sujuvien prosessien merkitys on korostunut – ja niissä Neste Oil on kilpailukykyinen”, määrittelee LänsiAuto Oy:n toimitusjohtaja Tommi Köninki.