Nissan vahvistaa jälleenmyyntiverkostoaan: Autosalpa aloittaa Nissanin jälleenmyynnin Keravalla

nissan_logo

Nissan Nordic Europe Oy on laajentanut jälleenmyyntisopimustaan Autosalpa Oy:n kanssa keski-Uudenmaan markkina-alueelle. Sopimuksen mukaan Autosalpa aloittaa Nissanien myynnin ja huoltopalvelut alkuvuonna 2015 jälleenmyyntiliikkeessään Keravalla.

Autosalpa Oy liittyi Nissan-verkostoon maaliskuussa 2013, jolloin Autosalpa osti Autoportti Oy:n liiketoiminnan Haminassa. Autosalpa aloitti samaan aikaan myös Nissan-huollon Kotkassa.

”Yhteistyö Autosalvan kanssa on sujunut erittäin hyvin, joten sen laajentaminen Keravalle on luonnollista”, kommentoi Sanna Kaipia, Country Manager, Nissan Nordic Europe. ”Olemme iloisia Autosalvan sitoutumisesta ja luottamuksesta merkkiämme kohtaan. Autosalvalla on vahvoja näyttöjä ammattitaidosta ja asiakastyytyväisyydestä sekä Nissanin kasvustrategiaa tukeva toimintatapa. Uskon vahvasti, että laajeneva yhteistyömme johtaa erinomaisiin tuloksiin ja vahvistaa Nissanin markkina-asemaa Uudellamaalla entisestään.”

Autosalvan Keravan liikkeeseen tulee Suomen ensimmäinen Nissanin uuden jälleenmyyntikonseptin mukainen Nissan-myyntialue ja se avataan alkuvuonna 2015.