Nissanille uusi jälleenmyyjä Mikkeliin

logo

Nissan Nordic Europe Oy on solminut uuden jälleenmyyntisopimuksen Osuuskauppa Suur-Savon kanssa. Nissanin pitkäaikainen jälleenmyyjä, Karikon Autotalo, lopettaa Nissanin jälleenmyynti- ja huoltotoiminnot Mikkelissä ja Savonlinnassa.

”Haluan kiittää lämpimästi Karikon Autotalon henkilöstöä siitä tinkimättömästä työstä, mitä he ovat vuosikymmenten aikana tehneet niin Nissan-myynnissä kuin -huollossakin. Karikkolaiset ovat rakentaneet ison paikallisen Nissan-asiakaskannan ja pitäneet siitä erittäin hyvää huolta”,  toteaa Sanna Kaipia, Country Manager, Nissan Nordic Europe.

”Vuoden alussa toteutunut medialiiketoiminnan huomattava laajentuminen Kaakkois-Suomessa on merkittävä askel ja jatkossa haluamme keskittää voimavaramme siihen sekä muuhun ydinliiketoimintaan. Olemme iloisia siitä, että uusi jälleenmyyjä löytyi omalta paikkakunnalta. Nissan-kauppa on vastaisuudessakin hyvissä käsissä”, kertoo Länsi-Savo-konsernin hallituksen puheenjohtaja Jukka Tikka.

Savon Autokeskus aloittaa Nissanin myynnin

Osuuskauppa Suur-Savon kanssa solmittu sopimus kattaa Nissanin myyntitoiminnot Savon Autokeskuksessa Mikkelissä ja huollot Etelä-Savon Autossa Mikkelissä ja Savonlinnassa sekä Karlassa Varkaudessa.

”Olemme vakuuttuneita uuden toimijan vahvoista paikallisista näytöistä autokaupassa ja tyytyväisiä heidän laajaan asiakasomistajakantaansa, jolle pääsemme nyt tarjoamaan uudistunutta, kaikkien aikojen nuorinta Nissan-mallistoamme ”, Kaipia kommentoi. ”Luotamme, että asiakkaamme Mikkelissä, Savonlinnassa ja Varkaudessa otetaan avosylin vastaan Osuuskauppa Suur-Savon toimipisteissä ja uudet toimijat palvelevat heitä hyvin. Toivotamme Savon Autokeskuksen, Etelä-Savon Auton ja Karlan ammattilaiset tervetulleiksi vahvaan Nissan-verkostoon.”

”Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen uudesta merkkiedustuksesta. Olemme jo usean vuoden ajan etsineet autokauppaamme uutta sopivaa merkkiä. Nissan-merkkiedustus toteutti tämän toiveen”, Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen toteaa. ”Päätökseen uudesta merkkiedustuksesta vaikuttivat osuuskaupan strategian mukainen tavoite vahvistaa autokaupan toimintaa ja palveluja sekä Nissanin vahva markkina-asema, suuri autokanta ja nykyaikainen automallisto. Lisäksi uuden merkkiedustuksen myötä asiakasomistajiemme palvelutarjonta laajenee. Myös autokauppamme hyvät valmiudet ja valmiit tilat toiminnan käynnistämiselle vaikuttivat päätökseen.”