Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperhe tuo turvaa ja mukavuutta pohjoisen talveen

fcsccot7241adxz0uofo (1)

Vaativien talvikelien taltuttaja

Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperhe tuo turvaa ja mukavuutta pohjoisen talveen

Uusiutunut Nokian Hakkapeliitta -talvirengasperhe selättää talven kaikki olomuodot. Moninkertaisen testivoittajan, nastallisen Nokian Hakkapeliitta 8:n uusi nastateknologia tuottaa ennenkokemattoman pidon, parantaa ajomukavuutta ja säästää tienpintaa. Nokian Cryo Crystal -konseptin pitokiteet nostavat Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaan jääpidon aivan uudelle tasolle. Jämäkän Nokian Hakkapeliitta 8 SUV -katumaasturirenkaansivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Aramid-kuitu jäykistää ja vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja.

Tuorein Hakkapeliitta-perheen tuote, sähkö- ja hybridiautoihin kehitetty uusi Nokian Hakkapeliitta R2 on maailman energiapihein talvirengas. Maailman pohjoisin rengasvalmistaja tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman pohjoismaisia talvirenkaita myös sähköautoihin. Vuonna 2016 legendaarinen talvirengas Nokian Hakkapeliitta täyttää 80 vuotta.

− Jatkuvasti uudistuvan ja kasvavan Hakkapeliitta-perheen perusfilosofia on aina pysynyt samana: helpottaa ihmisten turvallista ja huoletonta liikkumista pohjoisen talvessa. Yhdeksi tärkeäksi osaksi rengasvalintaa on noussut myös tarve saada kokemuspohjaista tietoa tuotetta jo käyttäneiltä kuljettajilta. Verkkosivumme vastaa myös tähän tarpeeseen ja tarjoaa rengasostajan avuksi myös tuotekohtaisia käyttäjäarvioita, sanoo Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi.

Uusimman sukupolven Nokian Hakkapeliitta -tuotteita on tulevana talvikautena saatavissa aina 13-tuumaisesta 21-tuuman vannekokoon saakka nastallisena tai nastattomana vaihtoehtona. Nokian Renkaiden verkkosivujen käyttäjäarvioissa noin 97 prosenttia suosittelee Nokian Hakkapeliitta -tuotteita. Keskiarvo maksimissaan viiden tähden arvioissa on huikea 4,5.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaille myös Hakka-turva

Kaikki uudet Hakkapeliitta-talvirenkaat ovat myös ainutlaatuisen Hakka-turvan piirissä. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoontuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavaan tuotteen veloituksetta. Jos rengas rikkoontuu matkalla, tulee tiepalvelu paikan päälle avuksi.

Moderneinta talvirengasteknologiaa hyödyntävien Nokian Hakkapeliittojen pikkuveljet eli Nokian Nordman –talvirenkaat toimivat luotettavasti vaihtelevissa keleissä. Nokian Renkaiden huolella testatut ja käytössä koetellut tekniset ratkaisut takaavat hyvän hinta-laatusuhteen sekä turvallisuuden.

Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaat

Testivoittaja Nokian Hakkapeliitta 8

Uusi nastateknologia ja useat uudet innovaatiot nostavat nastallisen Nokian Hakkapeliitta 8:n talvipidon, ajoturvallisuuden ja -mukavuuden uudelle tasolle. Renkaan erinomaisista talviominaisuuksista kertovat autolehtien testivoitot Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Testivoittaja Nokian Hakkapeliitta 8 nastarenkaassa on yli 50 prosenttia enemmän nastoja kuin edelläkävijässä Nokian Hakkapeliitta 7:ssa. Suuremmasta nastamäärästä huolimatta rengas täyttää nastalainsäädännön tiukat ympäristövaatimukset. Uuden sukupolven ympäristöystävälliset ankkurinastat yhdessä Eco Stud 8 -nastakonseptin ja uuden nastajaottelun kanssa antavat renkaalle ylivoimaisen jarrutus- ja kiihdytyspidon sekä lisää kulumiskestävyyttä että ajomukavuutta.

Nokian Hakkapeliitta 8:n entisestään laajentuneessa valikoimassa on tuotteita 13-tuuman koosta aina 21-tuuman kokoon saakka. Useimmat koot ovat XL-merkittyjä, mikä merkitsee, että niiden kantokyky on suurin mahdollinen. Mallistossa on lisäksi Flat Run-tekniikalla varustettuja erikoistuotteita.

Pohjoista mukavuutta – Nokian Hakkapeliitta R2

Myös Hakkapeliitta-tuoteperheen uusin nastaton vaihtoehto, Nokian Hakkapeliitta R2, on voittanut useita autolehtien rengastestejä. Erityisesti renkaan jääpito on edeltäjiään huomattavasti parempi. Tämä on saavutettu Nokian Cryo Crystal -konseptin avulla. Renkaan kumisekoituksessa on mikroskooppisen pieniä ja monisärmäisiä, kristallia muistuttavia timantinkovia kiteitä. Kiteet toimivat ikään kuin sisäänrakennettuina nastoina, kun ne tarrautuvat ajoalustaan tuoden terävää ja kovaa pitosärmää.

Pintakumisekoituksen tehokkaat pito-ominaisuudet säilyvät erinomaisesti, vaikka renkaan uransyvyys lähestyy talviturvallisuuden kannalta olennaista neljän millimetrin minimirajaa. Kun rengas kuluu, kumiseokseen tasaisesti jaotellut ympäristöystävälliset kiteet tulevat esiin tuomaan kaivattua pitoreserviä.

Kevyesti rullaavan Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarengas on ympäristötietoisen autoilijan ykkösvalinta. Nokian Hakkapeliitta R2:n kasvaneesta kokovalikoimasta löytyy13-21-tuuman talvituotteita.

Uusi Nokian Hakkapeliitta R2 sähkö- ja hybridiautoihin

Uusi Nokian Hakkapeliitta R2 (155/70R19 84Q) on nastaton talvirengas, joka on suunnattu BMW:n ainutlaatuiseen i3-sähköautoon. Pohjoisen talveen räätälöity aito Hakkapeliitta-talvirengas yhdistää äärimmäisen alhaisen vierintävastuksen, ensiluokkaisen pidon ja poikkeuksellisen ajomukavuuden. Nokian Hakkapeliitta R2 -talvirenkaiden avulla sähköautoilija voi nauttia jopa 30 prosenttia alhaisemmasta renkaiden vierintävastuksesta verrattuna markkinoilla oleviin muihin talvirenkaisiin.

Uutuusmallin EU-rengasmerkinnän mukainen vierintävastus on A-luokassa, mitä yksikään talvirengas ei ole aikaisemmin saavuttanut. Energiansäästö vierintävastuksesta lisää auton toimintasädettä. Toinen uutuuskoko 215/45R20 95R XL on räätälöity BMW i8-sähköautoon.

Ennenkokematonta pitoa ja kestävyyttä – Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Nastallinen Nokian Hakkapeliitta 8 SUV sisältää samoja innovaatioita kuin henkilöautoihin suunnattu Nokian Hakkapeliitta 8. Jämäkän katumaasturirenkaan kulutusta ja viiltoja poikkeuksellisen hyvin kestävä sivupintarakenne sisältää äärimmäisen vahvaa aramid-kuitua. Samaa materiaalia hyödynnetään lentokoneteollisuudessa ja sotilaskäytössä. Aramid-kuitu jäykistää ja vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV:n nastakonsepti Nokian Eco Stud 8 yhdessä ankkurinastojen ja uuden nastajaottelun kanssa on räätälöity raskaampaan katumaasturikäyttöön ja se takaa erinomaisen pidon jäällä ja lumella.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV:n kokovalikoimasta löytyy 16-21 tuuman renkaita. Valikoimassa on myös Flat Run-tekniikalla varustettuja erikoistuotteita sekä XL-merkittyjä renkaita.

Pohjoista mukavuutta ja vakautta – Nokian Hakkapeliitta R2 SUV

Katumaastureiden nastaton vaihtoehto, Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, tarjoaa jämerän ja vakaan talvipidon sekä tarkan ajotuntuman. Renkaassa hyödynnetään samoja ominaisuuksia ja teknisiä ratkaisuja kuin henkilöautoihin tarkoitetussa Nokian Hakkapeliitta R2 -kitkarenkaassa, esimerkiksi uutta Cryo Crystal -konseptia.

Henkilöautojen Hakkapeliitta-talvirenkaista tuttu cryosilaani-pohjainen talvisilicasekoitus on sovitettu vaativaan katumaasturikäyttöön. Silican, luonnonkumin ja rypsiöljyn yhdistelmä antaa Nokian Hakkapeliitta R2 SUV-renkaalle parhaan mahdollisen jää-, lumi- ja märkäpidon.

Nokian Hakkapeliitta R2 SUV:n kokovalikoima on lisääntynyt kolmella uudella tuotteella ja kattaa nyt 50 tuotetta 15-tuumaisesta 21-tuuman vannekokoihin. Valikoimassa on myös erikoistuotteita, jotka hyödyntävät Flat Run -teknologiaa.

Nokian Hakkapeliitta –pakettiautonrenkaat Nokian Hakkapeliitta LT2 -nastarengas

Kovaan käyttöön kehitetty, raskaille SUV-tyyppisille 4×4-ajoneuvoille suunnattu vankka erikoistalvirengas yhdistää ylivoimaisen pidon, poikkeuksellisen kestävyyden sekä vakaan ja tarkan ajettavuuden vaikeimmissakin oloissa. Renkaan teräsvyöpaketissa on yli 60 % enemmän terästä kuin henkilöautonrenkaissa.

Nokian Hakkapeliitta C3 -nastarengas

Nokian Hakkapeliitta C3 -nastarengas helpottaa raskaan sarjan ammattilaisten arkea. Ankarissa talvioloissa suvereenisti liikkuva kestävä nastarengas tarjoaa Hakkapeliittamaisen tasapainoisen talvipidon lisäksi vakaata ajettavuutta autoilijoille, jotka kulkevat tien päällä työkseen. Kestävät neliöteräsnastat varmistavat tasapainoisen talvipidon.

Nokian Hakkapeliitta CR3

Monipuoliseen jakeluauto- ja pakettiautokäyttöön kehitetty pohjoismainen nastaton talvirengas Nokian Hakkapeliitta CR3 takaa hyvän talvipidon ja ajomukavuuden. Erittäin alhaisen vierintävastuksen rinnalla on kehitetty myös ammattiautoilijoiden korkealle arvostamia turvallisuutta lisääviä käsittelyominaisuuksia jäisellä, lumisella ja märällä tiellä.

Kulumisvaroitin lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Kaikissa Nokian Hakkapeliitta -renkaissa on Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin, (DSI-Driving Safety Indicator) joka selkein numeroin osoittaa montako millimetriä renkaan pääurissa on kulutuspintaa jäljellä. Lumikidetunnus eli talvikulumisvaroitin (WSI) säilyy näkyvissä neljän millimetrin uransyvyyteen asti. Lumikiteen kuluttua pois autoilijan on viimeistään syytä hankkia uudet talvirenkaat riittävän turvallisuuden varmistamiseksi.

Hakka-turva takaa turvallisen matkan

Kaikki Nokian Hakkapeliitta-renkaat ovat ainutlaatuisen Hakka-turvan piirissä. Hakka-turva takaa sen, että jos asianmukaisesti käytetty rengas rikkoutuu tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta Nokian-renkaita myyvästä liikkeestä Suomessa, Ruotsissa tai Norjassa.

Tutustu Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaisiin
www.nokianrenkaat.fi/talvirenkaat

Lisätietoja Nokian Nordman -talvirenkaista:
www.nordmantyres.com

Hakka-turva auttaa:
www.hakkaturva.fi