OnniBus.com aloittaa liikennöinnin Helsingistä Tampereen keskustaan

2015-09-30 14_41_13-Photos and videos by OnniBus.com (@onnibus) _ Twitter

  • OnniBus.comin uusi reitti F3C liikennöi Tampereen keskustaan asti 12.10.2015 lähtien.
  • Uutta keskustareittiä liikennöidään päivittäin kuusi edestakaisvuoroa. Uuden reitin kokonaisajoaika on 2t 10min.
  • Reitin F3C:n päätepysäkit ovat Tampereen linja-autoasema ja Helsingin Kampin linja-autoasema.
  • OnniBus.comin nykyinen reitti F3 Helsingistä Tampereen Hervantaan ja Kalevaan säilyy toistaiseksi ennallaan.
  • Tamperelainen OnniBus.com juhlistaa uuden reitin avausta muodostamalla Tampereen päivänä 1.10.2015 busseistaan T-kirjaimen Tampereen keskustorille.
  • Liput uudelle reitille tulevat myyntiin mahdollisimman pian yhtiön verkkosivuille.

OnniBus.com on saanut luvan aloittaa liikennöinnin Helsingistä Tampereen linja-autoasemalle 12.10.2015. Uuden reitin reittinumero on F3C ja sitä liikennöidään kuudesti päivässä. Yhtiön nykyinen Helsinki-Tampere-reitti F3 kulkee edelleen Helsingistä Hervannan kautta Kalevaan. Reitillä F3 on 16 päivittäistä edestakaista vuoroa. Uuden keskustayhteyden myötä OnniBus.comin päivittäisten lähtöjen määrä Helsingin ja Tampereen välillä nousee 42:een.

“Tätä päivää on odotettu. Nyt voimme avata nopean yhteyden Tampereen keskustasta Helsinkiin”, OnniBus.comin toimitusjohtaja Pekka Möttö sanoo. Bussien kaukoliikenteen kilpailusuojaan perustuva vanha järjestämistapa on tätä ennen estänyt OnniBus.comia liikennöimästä Tampereen keskustaan. “Kaleva ja Hervanta, joihin olemme tähän asti liikennöineet, ovat hyviä ja toimivia lähtöpaikkoja ja tulevat säilymään kartallamme myös tulevaisuudessa, mutta onhan siinä kieltämättä ollut välillä haastetta selittää asiakkaillemme, miksi emme operoi yhtään vuoroa Tampereen keskustaan. Tämä asiakkaan kannalta sekava ja ikävä vanhan systeemin siirtymävaihe kestää vielä neljä vuotta, mutta nyt saamamme keskustavuorot ovat iso askel oikeaan suuntaan”, Möttö jatkaa.

Tampereella vuoden 2011 lopussa perustettu OnniBus.com juhlistaa Tampereen päivänä 1.10.2015 kotikaupunkinsa 236-vuotisjuhlaa muodostamalla kaksikerrosbusseistaan T-kirjaimen Tampereen keskustorille. “Tamperelaisena yrityksenä emme voisi kuvitella mieluisampaa tapaa merkkipäivän juhlistamiseksi. Torilla tavataan”, Pekka Möttö sanoo.