OnniBus.com aloittaa liikennöinnin Rovaniemelle

2015-09-11 14_38_55-Kuva-arkisto _ OnniBus.com

  • OnniBus.com aloittaa liikennöinnin Rovaniemelle 5.10.2015
  • Samalla avataan kolmas päivittäinen vuoro Helsingistä Ouluun
  • Edulliset liput alkaen 1€ plus 1€ varausmaksu myynnissä nyt www.onnibus.com

Suomalainen kaukoliikenteeseen erikoistunut linja-autoyhtiö OnniBus.com aloittaa liikennöinnin Helsingistä Rovaniemelle maanantaina 5.10.2015. Reittiä liikennöidään viikonloppuisin kolme edestakaista vuoroa päivässä sekä perjantaina kerran Helsingistä Rovaniemelle ja maanantaina kerran Rovaniemeltä Helsinkiin. Samalla alkaa yksi uusi päivittäinen edestakainen vuoro Helsingistä Ouluun.

Reittiä liikennöidään OnniBus.comin punaisilla kaksikerrosbusseilla, joissa on langaton internetyhteys, latauspistoke joka istumapaikalla, nahkaiset istuimet sekä modernien päästönormien mukainen ympäristöystävällinen moottoritekniikka. Korkean hinta-laatu-suhteen takaavat yhtiön edulliset hinnat alkaen 1€ plus 1€ varausmaksu.

“On todella suuri ilo toivottaa tervetulleeksi Rovaniemen, Kemin ja Iin matkustajat OnniBus.comin laadukkaaseen kyytiin” yhtiön toimitusjohtaja Pekka Möttö toteaa. “Kiitos kaikille niille, jotka ovat meiltä reittiä pohjoiseen pyytäneet. Tämän luvan saaminen oli työvoitto ja tulemme tekemään kaikkemme vastataksemme meihin kohdistuviin korkeisiin odotuksiin. On myös hienoa, että samalla saamme kolmannen päivittäisen yhteyden Helsingin ja Oulun välille.”

Aiemmin tänä vuonna OnniBus.com haki lupaa liikennöidä Helsinki-Rovaniemi -reittiä kolme edestakaista vuoroa päivittäin, mutta lupaa ei silloin myönnetty, koska yhteysvälillä on yksinoikeussuojan piirissä olevaa tarjontaa, jolle uusien vuorojen katsottiin aiheuttavan haittaa. Uusi hakemus tehtiin viikonlopuksi, jolloin vastaavaa olemassa olevaa tarjontaa ei ole.