OnniBus.com avaa uuden Jyväskylä-Joensuu-reitin; erikoislippukampanjalla liput Jyväskylään ja Jyväskylästä saa muutamalla eurolla

9cda611500fa1854_800x800ar

  • OnniBus.com avaa uuden F33-reitin välille Jyväskylä ja Joensuu. Reitin operointi alkaa 21.11.2016.
  • Samaan aikaan Jyväskylän ja Seinäjoen välinen reittiaikatauluun tulee asiakkaiden toivomia parannuksia
  • Yhtiöllä on parhaillaan käynnissä erikoishintakampanja, jonka myötä liput eri Jyväskylä-reiteille maksavat 2 euroa plus 1 euron varausmaksu.

“Jyväskylä mahdollistaa erilaisten yhteyksien toteuttamisen, myös poikittaisliikenteessä”, sanoo OnniBus.comin toimitusjohtaja ja toinen perustajajäsenistä Lauri Helke. ”F33-reitin liikennöinti alkaa 21.11., päivittäin ajetaan kaksi vuoroparia.”

OnniBus.com kerää aktiivisesti asiakaspalautteita. Jyväskylä-Seinäjoki-väliselle reitille on luvassa toivottuja aikatauluparannuksia.

OnniBus.comilla on käynnissä aina 20.11.2016 asti erikoishintakampanja, jonka aikana verkkokaupassa on tarjolla huomattavan paljon 2 euron lippuja. Kampanjahintaisen lipun kokonaishinta palvelumaksun ohella on kolme euroa. Lippuja on varattavissa esimerkiksi Jyväskylä-Tampere-Jyväskylä, Jyväskylä-Helsinki-Jyväskylä ja Jyväskylä-Oulu-Jyväskylä sekä Jyväskylä-Joensuu-Jyväskylä-reitille. Erikoishintaisten lippujen matkustusaika on 27.11. asti. Kampanjakoodi on JYPPI, kampanja ei koske vaihdon sisältäviä reittejä.