OnniBus.comilla yli 250 000 matkustajaa heinä–elokuussa

10271420_617889681652016_375579148726465356_o

Tiedote 11.9.2014 – OnniBus.com aloitti uuden verkostonsa liikennöinnin viidellätoista kaksikerrosbussilla sekä viidellä perinteisellä bussilla 1.7.2014. Kahden ensimmäisen liikennöintikuukauden aikana OnniBus.com on kuljettanut yli 250 000 matkustajaa. Yhtiöllä on maan laajuisesti 600 viikoittaista vuoroa – reitit kattavat Helsingin, Turun, Tampereen, Porin, Jyväskylän, Kuopion, Kotkan, Kajaanin ja Oulun sekä 40 pysähdyspaikkaa näiden välillä.

OnniBus.com lanseerasi liikennöintiverkostonsa heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Kahden ensimmäisen kuukauden menestys on ollut merkittävä: yhtiön verkkokaupasta on myyty  265 209 lippua heinä- ja elokuuksi. Nämä asiakkaat ovat matkustaneet 600 viikoittaisella vuorolla ympäri Suomen.

OnniBus.com tunnetaan halvoista lipuistaan, mutta yhtiö on satsannut myös tuotteeseensa. Toukokuussa Suomeen saapuneissa Van Hool Astromega -kaksikerrosbusseissa on ilmainen nettiyhteys, latauspistokkeet kaikilla istumapaikoilla sekä kääntyvät nahkaistuimet. OnniBus.comin viidessä perinteisessä linja-autossakin on tarjolla ilmainen nettiyhteys. Heinäkuussa OnniBus.com uudisti verkkokauppansa, jotta lippujen ostaminen on entistä vaivattomampaa – myös mobiililaitteilla. OnniBus.comin reitistö on suunniteltu siten, että asiakas pääsee paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti – OnniBus.comin linja-autot pysähtyvät matkan varrella muutamissa valikoiduissa paikoissa.

”Olemme tulleet kauas lähtöpisteestämme”, sanoo Pekka Möttö, OnniBus.com Oy:n toimitusjohtaja. ”Olimme luottavaisia uuden toimintamallin ja laajan reittiverkoston suhteen, mutta todellisuus on ylittänyt jopa omat optimistiset odotuksemme. Nämä numerot kertovat asiakkaiden  luottamuksesta. Haluan kiittää koko OnniBus.comin henkilöstöä kovasta työstä tämän mahdollistamiseksi. Tämä vahvistaa haluamme laajentaa verkostoamme sekä investoida lisäkalustoon vastataksemme lisääntyvään kysyntään.”

OnniBus.comin liikennejohtaja Lauri Helke sanoo, että kesä oli hektinen. ”Henkilöstö on tehnyt lujasti töitä tehdäkseen tästä unelmasta totta. Rekrytoimme 60 uutta kuljettajaa ja perustimme varikkoverkoston seitsemälle paikkakunnalle ympäri Suomen kahdessa viikossa juhannuksen aikaan”, Helke naurahtaa ja jatkaa: ”Nyt nähtävää ilmiötä ei suomalaisessa bussiliikenteessä ole ennen nähty. OnniBus.com-tiimi jatkaa työtään tarjotakseen asiakkaille heidän ansaitsemansa edullisen ja korkealaatuisen palvelun jatkossakin.”