OPlta ensimmäinen valtakunnallinen liikkumisen palvelu: Kausiauton voi vuokrata kuukaudeksikin

car-dashboard-1479026885MRi

Tänään saataville tullut OP Kausiauto on OPn ensimmäinen valtakunnallinen avaus liikkumisen palveluissa. Kausiauto tarjoaa kuluttajille ja yrityksille mahdollisuuden auton vuokraamiseen kuukausihinnalla lyhyeksikin ajaksi – esimerkiksi loman ajaksi, tilapäiseksi kakkosautoksi tai yrityksen alkutaipaleelle.

– Liikkuminen on yksi OPn uusista liiketoiminta-alueista. Kausiauto-palvelu vastaa kuluttajien ja yritysten vaihtuviin liikkumisen tarpeisiin ja täydentää näin jo olemassa olevia liikkumisen palveluitamme. Se on samalla ensimmäinen valtakunnallisesti saatavilla oleva palvelumme, kertoo palvelusta vastaava hankejohtaja Timo Kemppainen OPlta.

OP Kausiauto tarjoaa mahdollisuuden joustavaan autoiluun, sillä ensimmäisen kuukauden jälkeen asiakas voi päättää sopimuksensa milloin vain. Lisäksi autoilun mukavuudesta voi nauttia ilman pitkäaikaista sitoutumista, omistamiseen liittyviä huolto- ja korjauskustannuksia tai suuria kertainvestointeja. Edullisimmillaan palvelun saa käyttöön alle 570 eurolla kuukaudessa.

– Palveluna Kausiauto täydentää minuuttiperusteisella laskutuksella pääkaupunkiseudulla toimivaa DriveNow-palveluamme sekä pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettua sähköautopalvelu OP Kulkua, kertoo OPn liikkumisen palveluista vastaava hankejohtaja Sonja Heikkilä.

OP Kausiauto -palvelun toteuttamisessa kumppanina toimii Europcar, joka tarjoaa ja toimittaa autot palvelun käyttäjälle.

– Valtakunnallisina toimijoina Europcar ja OP pelaavat hyvin yhteen. Koko maan kattavan palveluverkostomme ansiosta voimme toimittaa autot nopeasti, tarjota laajan ja modernin autokaluston sekä OP Kausiauto -palveluun sisältyvät laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut kaikkialla Suomessa, toteaa Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.

Asiakas voi valita kausiautokseen joko henkilöauton tai hyötyajoneuvon, kuten pakettiauton. OP Kausiauton hankkiminen tapahtuu kokonaan digitaalisesti: tilaus tehdään verkossa osoitteessa op-kausiauto.fi, maksu tapahtuu luottokortilla ja valittu auto toimitetaan asiakkaalle esimerkiksi kotiin tai työpaikalle jopa vuorokauden sisällä tilauksesta hänen niin halutessaan. Hyötyajoneuvoissa toimitusaika on kolme vuorokautta.