Paunun kuljettaja Mats Karlsson valittu vuoden EB -ammattilaiseksi

Vuoden 2014 ExpressBus -ammattilaiseksi on valittu kuljettaja Mats Karlsson. Hän työskentelee tamperelaisessa Väinö Paunu Oy:ssä ajaen pääosin pikavuoroa Tampere – Helsinki –reitillä .

Mats Karlssonin valinta vuoden 2014 ExpressBus -ammattilaiseksi perustuu asiakaspalautteisiin, joita ExpressBussille kertyi eri kuljettajista yli 300 kpl vuoden 2014 aikana. Mats Karlssonia matkustajat luonnehtivat todelliseksi ammattilaiseksi. ”Hän on erittäin ystävällinen ja kohtelias asiakaspalvelija, joka selostaa kaiken, mitä matkan aikana pitää tietää. Loistava ulosanti sekä suomeksi että englanniksi.  Harvoin kuulee niin miellyttävää ja iloista ääntä.  Ajotyyli on erittäin tasaista. Myönteinen palveluasenne heijastuu matkustajiin.”

Vuoden ammattilaisvalinta tehtiin nyt 18. kerran.  ExpressBussin puolesta vuoden ammattilaispalkinnon Mats Karlssonille Tampereella luovuttivat EB- tuotepäällikkö Peter Ulmanen ja toimitusjohtaja Saara Remes.

ExpressBus on vuonna 1991 perustettu 9 suomalaisen pikavuoroyrityksen markkinointiyhteenliittymä. Väinö Paunun  pikavuorot kuuluvat ExpressBus –järjestelmään.