Renault Trucks: Turun Pakastekyydille D Wide

turun_pakastekyyti_2_875x447

Ingmanin jäätelötuotteita kuljettavan Turun Pakastekyyti Oy:n automäärä kasvoi pääsiäisen alla viiteen, kun perheyritykselle luovutettiin 320-hevosvoimaisella Euro 6 -moottorilla varustetussa 18-tonninen D Wide.

Jarkko Suomisen Turun Pakastekyyti kuljettaa Unilever-konserniin kuuluvan Ingmanin tuotteita nykyään neljällä yksilämpöautolla. Uusi D Wide on yrityksen kolmas Renault Trucks -jakeluauto, ja lisäksi kalustoon kuuluu Renaultin Master-pakettiauto.

Turun Pakastekyydin autot huolehtivat Ingmanin myyntipisteiden tavarantäydennykset alueella Turku–Pori–Tampere–Hämeenlinna. Lisäksi yksi auto on koko kesän Oulussa huolehtimassa kaupungin ja sen ympäristön jäätelönjakelusta.

– Autot lastataan täyteen Turun ja Oulun varastoilta. Kylmätilassa on 3-kerroksiset hyllyt, ja mukana on noin 60 erilaista tuotetta. Jotkut myyntipisteet tilaavat tavaraa ennakkoon, mutta yleensä tuotteet kerätään paikan päällä tilauslistojen perusteella. Kylmätilassa on pakkasta 20–24 astetta, mutta keräily hoituu silti paitahihasillaan, kertoo Turun Pakastekyydin ”yleismies”, Jarkko Suomisen Turkka-isä.
Ingman-jakelijan uudessa Renault Trucks’issa on närpiöläisen NEK Oy:n valmistama kylmäkori. Jäätelösesongin käynnistyttyä kylmätilat pidetään kunnon pakkaslukemissa elo-syyskuuhun saakka.

– Aloitimme toiminnan nyt jo vahvuudesta poistuneella Renault Mascottilla. Juuri vahvuuteen tulleen uuden D Wide -auton lisäksi meillä on nyt ajossa 18-tonninen Renault Premium ja 12-tonninen Renault Midlum. Kaikki autot ovat toimineet hyvin ja luotettavasti, kehuu Turkka Suominen kylmää kyytiä tarjoavia Renault Trucks- ja Renault-autoja.