Savonlinja päivittää kaukoliikenteensä

694e8890-dc6d-4922-9759-cea1b2c32e82-w_576_h_2000

Bussiyhtiö Savonlinja uudistaa kaukoliikenteen vuorojansa. Muutokset tulevat voimaan 1. tammikuuta 2019.

Aluejohtaja Teuvo Punavaaran mukaan kaukoliikenteen uudistuksessa yhdistyy kaksi yrityksen tavoitetta: liiketoiminnan järkevöittäminen murroksessa olevalla toimialalla ja asiakkaan palveleminen mahdollisimman fiksusti ja monipuolisesti.

– Ajamamme vuorot voivat muuttua totutusta, mutta kaikkein suosituimmista vuoroista pidetään edelleen kiinni, Punavaara toteaa.

– Tammikuusta 2019 alkaen Savonlinja ajaa yli 70 vuoroa joka päivä. Tulemme tekemään muutoksia muun muassa ajopäiviin ja lähtöaikoihin saamiemme asiakastoiveiden pohjalta, hän kertoo.

Vastaavasti reittipuolella koetaan myös muutoksia. Suurimpana muutoksena on Kouvolan jääminen pois toistaiseksi Savonlinjan liikennöintikartalta.

Punavaaran mukaan uudistuksia on suunniteltu pitkään, koska esimerkiksi autojen ja kuljettajien kierto on haluttu optimaaliseksi. Lisäksi toimialalla tapahtuvat jatkuvat muutokset edellyttävät mittavampia toimenpiteitä myös Savonlinjalla.

Panostamme jatkossakin digitalisaatioon palveluissamme. Liput kaukovuoroillemme hankkii uudistuksenkin jälkeen edullisimmin ja nopeimmin joko Linjalla-mobiilisovelluksestamme tai verkkokaupastamme osoitteessa www.savonlinja.fi. Räätälöimme tarjouksia rekisteröityneille kanta-asiakkaillemme jatkossakin, joten kannattaa liittyä Savonlinjan kanta-asiakkaaksi, kehottaa Punavaara.

– Suomalainen Avainlippu-toimija ja pitkän historian omaava perheyritys pitää huolen siitä, että jatkossakin Savonlinjan raikkaiden bussien positiivinen huomioarvo maanteillä säilyy, Punavaara toteaa.