Sisu Auto: Polar-mallistoa kehitetty entisestään

Sisu Works+

Sisun johtoajatuksena on, että autot suunnitellaan ja valmistetaan suoraan tuleviin ajotehtäviinsä. Autojen ajotehtäväkohtainen varustelu tehdään tuotantolinjalla kullekin komponentille parhaiten soveltuvassa vaiheessa, eikä jälkikäteen päällirakennuksessa. Näin varmistutaan laadusta sekä työvaiheiden tarkasta dokumentoinnista, mikä takaa työn sujuvuuden myös jälkimarkkinoinnissa.

Sisun tehtaalta suoraan töihin suunnitellusta mallistosta löytyy jo entuudestaan Sisu Works tienhuoltoauto, Sisu Timber puunkuljetusauto, Sisu Rock sora-auto, Sisu Roll vaihtolava-auto sekä Sisu Carrier koneenkuljetusauto, jossa on nyt ratkaistu Euro VI tekniikan tuomat haasteet myös 5-akselisissa versioissa. Myös Sisu Crane nosturiauton toimitukset ovat alkaneet. Lisänä tuoteperheeseen on nyt saatavilla ensi kertaa Euro V aikana lanseerattu Sisu Works+, jossa on yhdistettynä tienhoitoauton ja vaihtolava-auton käyttömahdollisuudet. Malli on nyt lisäksi mahdollista varustaa tehdasasenteisella kappaletavaranosturilla. Kappaletavaranosturit ovat luonnollisesti saatavilla myös Sisu Roll vaihtolava-autoihin. Valmiiden mallien lisäksi on toki saatavilla asiakkaan omaan käyttötarkoitukseen räätälöityjä alustavaihtoehtoja.

Fuller hytti

 

Kokonaan uusien mallien lisäksi olemassa olevaa mallistoa on parannettu ja lisävarustevalikoimaa laajennettu. Esimerkkinä tuoteparannuksista Teknoksen kanssa yhteistyössä kehitetty uusi alustamaali, joka on aikaisempaa rasituksen- ja naarmunkestävämpi. Sen täysikiiltävä pinta antaa kauniin lopputuloksen jopa ilman pintalakkausta. Maali on sävytettävissä asiakkaan toiveiden mukaan.

Lisävarustevalikoiman uutuuksiin kuuluu muun muassa koko mallistoon saatavilla oleva manuaalinen Eaton Fuller vaihteisto. Takaohjaaviin 5-akselisiin telillä varustettuihin autoihin on mahdollista valita liikkeellelähtöä helpottava hydraulinen kevennin, joka lisäksi pienentää auton kääntymissädettä. Ohjaamovarustelussakin valinnanvaraa on entistä enemmän, esimerkiksi turvallisuutta parantavat peruutuskamerat ja alkolukko, ajoergonomiaa kohentavat kytkinpaneelit sekä tyylikkäät Sisu-brodeeratut nahkaverhoilut istuimiin.