SISU AUTO TUKEMAAN ALUEELLISTA HYVINVOINTIA BK-46:N KANSSA

Oy Sisu Auto Ab ja BK-46 käsipallo ry ovat solmineet kauden 2014 – 2015 kattavan yhteistyösopimuksen. Kumppanuus koskee sekä naisten että miesten käsipallon SM-sarjajoukkuetta. Tällä 18.10.2014 allekirjoitetulla sopimuksella Sisu haluaa tukea haastavina aikoina oman alueensa hyvinvointia ja lajissaan tunnetuimman urheiluseuran menestystä.

Raaseporin seudun viimeaikainen kehitys kuvastaa valitettavan hyvin myös kahden Karjaan tunnetuimman brändin viime vuosien tilannetta. Molemmat, niin Sisu kuin BK-46, ovat joutuneet käymään läpi kokonaisvaltaisen toimintojen uudelleenjärjestelyn. Näin toiminnan tehokkuutta on saatu parannettua määrätietoisesti eri sektoreilla menestyksekästä lopputulosta kohden.

– Haluamme olla osana uusiutuneen BK-46 joukkueen tarinaa. Heidän nuori ja nälkäinen, omaa junioritoimintaa korostava ja alueellista nuorten harrastustoimintaa edistävä SM-sarjajoukkueen kokoonpanonsa on kuin Sisu Auton kokemusta ja uutta näkemystä yliopistomaailmasta ammentava organisaatio, summaa Oy Sisu Auto Ab:n omistaja, yrittäjä Timo Korhonen.

– Erityisesti edustusseurojen kautta tapahtuvalla nuorisotyöllä on suuri merkitys alueen nuorten yhteisöllisyyteen ja hyvinvointiin, jota haluamme olla mukana edistämässä, Korhonen jatkaa.

Myös BK-46 käsipallo ry:n hallituksen puheenjohtaja Björn Siggberg korostaa yhdistäviä tekijöitä yhteistyön taustalla. – Karjaa on kuuluisa Sisu Autosta ja BK-46 käsipalloseurasta. Molemmilla on takanaan haasteellisia ja hankalia vuosia, mutta nyt kumpikin toimija tuntee uusien positiivisten tuulten puhaltavan. Jo entuudestaan meitä yhdistää myös se, että käsipalloseuran kotihalli on nimeltään Sisu Arena. Näin onkin hyvin luonnollista, että Sisu Auto ja BK-46 käsipallo ry ovat nyt syventäneet yhteistyötään, Siggberg sanoo.

Yhteistyötä tukee myös sopimuskumppaneiden samojen ominaisuuksien arvostus. Käsipallo on erittäin vauhdikas ja monipuolinen pallopeli. Siinä juostaan, hypätään, heitetään ja välillä vähän painitaankin. Lajin pelaajilta tulee löytyä sitkeää, hellittämätöntä tahdonvoimaa ja sinnikkyyttä sekä pelitilanteen vaatimaa kovuuttakin, siis Sisua.