Suomen ensimmäinen autoalaan keskittyvä Google Premier SMB Partner -kumppani vie autokaupan digitalisointia vauhdilla eteenpäin

Ostoaikeissa olevat suomalaiset löytyvät entistä varmemmin verkkomainonnan sekä toimivien verkkosivujen kautta myös autoalalla. Netwheels Oy:n tavoitteena on auttaa perinteisenä tunnettua toimialaa astumaan digitaalisen autokaupan maailmaan sekä löytämään ostohaluiset kuluttajat myös verkossa. Netwheels Oy ja Google ovat tänä keväänä aloittaneet Google Premier SMB Partner -yhteistyön, joka tulee palvelemaan suomalaista autoalaa. 

“Digitaalisen markkinoinnin haltuunotolla on suuri merkitys perinteisen kivijalkaliiketoiminnan säilymiselle. On osattava reagoida siihen, että kaupankäynti siirtyy entistä voimakkaammin verkkoon ja kuluttaja asioi entistä enemmän myös mobiilissa. Monessa autoliikkeessä pitäisikin rehellisesti pohtia, kuinka toimintaympäristön muutokseen on varauduttu”, Netwheels Oy:n toimitusjohtaja Ville Hurnonen kertoo.

Netwheels Oy on Suomen viides Google Premier SMB Partner -kumppani ja ensimmäinen autoalalle erikoistunut yhteistyötaho Pohjoismaissa. Kumppanit Google Premier SMB Partner -ohjelmaan valitaan tarkasti, sillä valituilla kumppaneilla on korkea asiantuntemus paikallisten kauppiaiden ja pienyritysten Google AdWords-kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

” Modernit verkkosivut ja sopiva yhdistelmä digitaalista markkinointia tarjoaa asiakkaillemme sähköisen kaupan kokonaisuuden, jonka avulla myyminen ei pelkästään ala verkossa, vaan muodostaa sähköisen kauppapaikan kivijalkaliikkeen rinnalle. Tämän näemme autokaupan menestymisen edellytyksenä myös Suomessa , Hurnonen kiteyttää.

Netwheels Oy:n palveluvalikoimaan kuuluu Google-mainostuotteiden lisäksi autokaupan järjestelmät ja työvälineet, autoalaspesifit sivustoratkaisut, kansallinen autodatan tietopalvelu, sekä sähköiset autonmyyntipalvelut niin autoliikkeille kuin kuluttajille.

www.netwheels.fi