Suomen kattavin taksin tilaussovellus Valopilkku vilkkuu Varsinais-Suomessa!

Suomen laajin taksin tilaamiseen tarkoitettu asiakkaalle näppärä, nopea ja ilmainen Valopilkku-sovellus on avattu Turussa, Salossa, Kaarinassa, Raisiossa, Naantalissa, Paimiossa, Ruskossa ja Liedossa Lounais-Suomen Taksidata Oy:n toiminta-alueella. Sovellus toimii jo 73 paikkakunnalla Suomessa ja sen alueeseen kuuluu liki 4000 taksia ympäri maan. Valopilkku on kasvanut Suomen laajimmaksi ja kattavimmaksi taksisovellukseksi vain kolmessa kuukaudessa.

Sovelluksessa on täysin uusi mahdollisuus kuluttajille vuorovaikutteisen palautteen antoon ja taksipalvelun kehittämiseen: Valopilkulla voi antaa palautetta taksimatkan ja kuljettajan laadusta, sovelluksesta ja taksipalvelusta yleisesti tähtipalautteella 1-5 tähteä ja tekstitse.

Uusi palautetapa on innostanut tuhansia kuluttajia antamaan palautetta taksipalvelusta. Taksiala, yrittäjät ja tilausvälitysyhtiöt seuraavat mielenkiinnolla ja innolla palautetta asiakkaiden parhaaksi taksipalveluita jatkuvasti kehittäen.  Huhti-kesäkuussa sovelluksen kautta annetun muutaman tuhannen asiakaspalautteen keskiarvo taksipalvelusta oli 4,48/5 –tähteä, yli 2/3 osaa asiakkaista antoi täydet viisi tähteä. Lisäksi sovellus oli pääkaupunkiseudun lanseerauksen yhteydessä toukokuun loppupuolella iPhone-sovellusten Suomen ladatuin.

Sovellus paikantaa muun muassa asiakkaan sijainnin ja ilmoittaa arvioidun saapumisajan asiakkaalle sekä taksin katolla sijaitsevan keltaisen kuvun numeron, mikä helpottaa taksin havaitsemista erityisesti vilkkailla alueilla. Lisäksi sovellus ilmoittaa kuljettajalle asiakkaan puhelinnumeron, mikä auttaa tilanteissa, joissa kuljettaja ja asiakas eivät jostain syystä kohtaa.

Valopilkku täydentää entisestään maailmalla arvostetun, luotetun ja turvallisen suomalaisen taksin tilaustapavalikoimaa. Taksin voi tilata sovelluksen lisäksi edelleen puhelimitse, tolpalle tai taksiasemalle kävelemällä tai lennosta nappaamalla. Lisäksi osassa Suomea taksin voi tilata myös tekstiviestillä.

Sovellus on osa taksialan digitalisaatiota ja täysin kotimainen. Valopilkku on Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja kotimaisten tilausvälitysyhtiöiden yhteinen ponnistus. Sen toteutuksesta vastaavat kotimaiset startup-yritykset Taiste ja Blind Angle Software.

Valopilkun aktivointi maksaa tavallisen tekstiviestin verran. Tavoitteena on, että sovellus kattaa koko maan vuoden 2015 loppuun mennessä.

www.valopilkkutaksi.fi,

Twitterissä keskustelua #valopilkku

Youtube-video: https://www.youtube.com/watch?v=_BmdzgBwIb8