Suomen laajin taksin tilaussovellus Valopilkku Päijät-Hämeen seudulle

Kotimainen Valopilkku jatkaa Suomen valloittamista Lahden ja Päijät-Hämeen seudulle. Sovellus on avautunut tänään Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Nastolassa, Orimattilassa, Asikkalassa ja Kärkölässä. Sovelluksen avautumista juhlitaan Taksipäivillä Lahden torilla lauantaina 29.8. klo 9-14.

Asiakkaille ilmainen, nopea ja näppärä Valopilkku toimii jo 80 paikkakunnalla ympäri Suomen noin 4000 taksin voimin. Sovellus on noussut maamme laajimmaksi ja suurimmaksi vain neljässä kuukaudessa.

Sovellus on kerännyt myös jatkuvasti hyvää palautetta asiakkailta helppokäyttöisyydestä, toimivuudesta, ilmaisuudesta ja kotimaisuudesta. Valopilkusta julkaistaan syys-talvella 2015 entistä monipuolisempi ja toiminnallisempi versio Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n toimesta. Sovelluksen kehitystyö tapahtuu asiakaslähtöisessä vuorovaikutuksessa.

Älypuhelinsovellus on Taksiliiton Yrityspalvelu Oy:n ja järjestäytyneen taksialan tilausvälitysyhtiöiden yhteinen ponnistus. Sovelluksen toteutuksesta vastaavat kotimaiset startup-yritykset Taiste Oy ja Blind Angle Software.

Sovellus täydentää entisestään taksin tilaustapavalikoimaa: taksin voi tilata edelleen puhelimitse, tekstiviestitse, taksiasemalta, tolpalta tai niin sanotusti lennosta.

Valopilkusta keskustellaan Twitterissä #valopilkku

Youtube-video sovelluksesta: https://www.youtube.com/watch?v=_BmdzgBwIb8

Lisätiedot: www.valopilkkutaksi.fi,