SUOMEN MM-RALLIN JA NESTEEN YHTEISTYÖ PÄÄTTYY

rf_2021_postiviidakko_600x300

Suomen MM-rallin ja Nesteen yhteistyö päättyy, kun Neste jää pois Suomen MM-rallin nimikumppanin paikalta. Yli 26 vuotta kestänyt yhteistyö on poikinut useita yhteisiä menestystarinoita. Uusi aikakausi tarkoittaa perinteikkäälle suomalaiselle suurtapahtumalle brändin uusiutumista tulevan vuoden tapahtumaan.

– Arvostamme suuresti AKK:n, FIA:n ja MM-sarjan promoottorin kanssa tehtyä pitkäaikaista yhteistyötä. Nesteen liiketoiminta on muuttunut viimeisen vuosikymmenen aikana, ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi maailman johtavista toimijoista uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme nyt uudistaneet myös brändistrategiamme tukemaan tätä ja toimintaamme kohdealueillamme. Osana uudistusta tarkastelimme myös sponsorointiamme ja päädyimme luopumaan MM-rallin Suomen osakilpailusta. Haluamme kiittää lämpimästi edellä mainittujen tahojen lisäksi myös kilpailevia talleja, tuhansia vapaaehtoisia, sekä rallifaneja, jotka ovat olleet vuosien ajan luomassa unohtumattomia Neste Ralliin liittyviä elämyksiä. Toivotamme mitä parhainta menestystä Suomen MM-rallille myös jatkossa, toivottaa Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

– Tämä on yhden aikakauden päätös, jota muistelemme yhdessä tyytyväisinä, osin haikeinakin. Olemme jättäneet pysyviä jälkiä sekä suomalaiseen urheilumaisemaan että kansakunnan muistiin. Kasvattaneet yhdessä Suomen MM-rallin arvoa, asemaa ja vaikuttavuutta – sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Kehittyminen ja uuden ajan haasteisiin vastaaminen edellyttää aika ajoin isoja muutosratkaisuja. Kiitämme kaikesta lämpimästi Nestettä ja jatkamme suomalaisen autourheilun kruununjalokiven rakentamista kohti tulevia vuosia vahvan kumppaniverkostomme kanssa, kuvailee Markus Häkkinen, AKK Sports Oy:n vt. toimitusjohtaja.

Uusi aikakausi näkyy viestinnässä konkreettisesti jo loppuvuoden aikana, kun muun muassa rallin kanavat päivitetään uudelle nimelle. 29.7.-1.8.2021 ajettava Suomen MM-ralli tarkoittaa tapahtumalle jo 70. juhlavuotta Keski-Suomen sorateillä.